به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، افلاطون بر این باور بود که هنر باید در خدمت دولت باشد؛ او شانی اخلاقی برای هنر قائل بود و هنر را ابزاری برای ارتقاء ارزشهای اخلاقی میدانست و معتقد بود هنر به عنوان ابزاری برای تعلیم و تربیت جامعه و ارتقاء فضیلت اخلاقی باید به کار گرفته شود.
طراحی طی دهههای گذشته جایگاه خود را در دنیای هنر به عنوان رسانه ای مستقل تضمین کرده است و هنرمندان طراح توانسته اند در مناسبات مختلف کنش هایی در سطح جامعه ایجاد کنند.
رهبر انقلاب اسلامی نیز رویکرد هنرمندان را در مواجهه با مسائل جامعه چنین تعریف کردند: «هنر در مدرسه عشق نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، نظامی است. باید بدانید دشمن چه کار می خواهد بکند، آماجش کجا است، هدفش چیست و بشناسید روش های او را؛ این را همه باید بشناسند و مقابله کنند، اما از همه لازمتر، مجموعهی هنرمندند، مجموعهی فرهنگیاند؛ شاعر، نقاش، داستاننویس، سینماگر، معمار؛ این هایی که در مسائل مختلف فرهنگی هستند، باید بدانند امروز ما در مقابل این غارت دشمن و تاختوتاز دشمن قرار داریم؛ هم خودشان باید توجه کنند، صحنه را درست درک کنند، هم به دیگران بایستی بنمایانند؛ باید همه را آگاه کنند و منفعل نباید بشوند.»
انتخابات نیز فرصتی برای نقش آفرینی مردم در نظامهای سیاسی است و می توان آن مهمترین رکن عملی شدن مردم سالاری عنوان کرد که مشارکت حداکثری مردم نظام سیاسی حاکمیت را تقویت می کند و دشمنان انقلاب در سالهای اخیر تلاشی مذبوحانه برای دلسرد کردن مردم برای حضور در پای صندوق های انتخابات ادوار مختلف داشتهاند.
در این مجموعه ۲۰ اثر هنری از هنرمندان متعهد که با خلق آثارشان مردم را دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات داشتهاند بازنشر شده است.
نظر شما