حضور ۳ هزار نفری خادمان در راهیان نور/ حق شهدا و سرزمین‌های نور را ادا کنیم

تهران- ایرنا- مسئول شبکه مرکزی خادمین ستاد مرکزی راهیان نور کشور از حضور ۳ هزار نفری خادمان در راهیان نور امسال خبر داد و گفت: فلسفه خادمی در این سفر این است که جای شهیدان خرازی، باکری، همت و حاج قاسم را پُر کنیم.

به گزارش ایرنا، محمد حاجی رحیمی با حضور در زیارتگاه شهدای هویزه ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای کربلای ایران به بررسی وضعیت خادمی زیارتگاه پرداخت و گفت: اعزام خادمان از ۲۱ بهمن در چهار دوره برای برادران و پنج دوره برای خواهران آغاز شده است، تمام یادمان‌های دفاع مقدس جنوب به اضافه یادمان شهدای شرهانی استان ایلام تحت پوشش کمیته خادمین قرار گرفته و تاکنون دو مرحله اعزام انجام شده است.

حاجی رحیمی افزود: سقف اعزام مجموع خدام در بازه زمانی ۲۱ بهمن تا ۲۱ اسفند را حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر پیش بینی کرده‌ایم، اما به دلیل تقارن راهیان نور با ایام انتخابات در یکی از بازه ها دچار افت شدیم و نتوانستیم پیش بینی را محقق کنیم، اما ۳ هزار خادم یادمانی را بi طور حتم خواهیم داشت.

برگزاری دوره‌های خادمان نخبه دانش آموزی برای اولین بار

مسئول شبکه مرکزی خادمین ستاد مرکزی راهیان نور کشور با توجه به برگزاری دوره های خادمان نخبه دانش آموزی، گفت: امسال برای اولین بار دوره های خادمان نخبه دانش آموزی دختران را از آبان و به مدت ۴۰ روز برگزار کردیم و اول بهمن نیز دوره‌های پسران را برگزار کردیم که در مجموع می توان گفت امسال پنج ماه مستمر در راهیان نور جنوب فعال بودیم و در یادمان‌هایی که زائران حضور می یافتند، زائر داشتیم.

حاجی رحیمی درباره توجه به تکریم زائران توسط خدام نیز اظهار داشت: زائران، مهمان شهدا هستند، بنابراین در دوره های آموزشی مسئولان خدام بر تکریم، استقبال و بدرقه زائران تأکید ویژه داشته ایم و معتقدیم نتیجه و خروجی این تکریم باید خوب کردن حال زائران باشد.

برگزاری طرح ساکنان نور برای خادمان شهدا

وی درباره جزئیات طرح «ساکنان نور» که پیش تر مطرح شده بود هم گفت: پیش بینی کرده ایم که دوره ۱۰ روزه آموزشی-تربیتی ساکنان نور را بعد از اتمام عملیات راهیان نور در یادمان‌های منتخب برگزار کنیم. به این صورت که از ۲۲ اسفند تا ۲ فروردین یک اعتکاف ۱۰ روزه برای سرشبکه های خادمان در برخی یادمان‌های نزدیک شهر مثل شلمچه، فتح المبین و اروند که احتمالا در ماه مبارک رمضان نیز زائرانی دارند، برگزار می کنیم.

مسئول شبکه مرکزی خادمین ستاد مرکزی راهیان نور کشور اضافه کرد: البته هنوز مخاطبان دوره را قطعی نکرده ایم، چون این طرح با کمک آنها محقق می شود چنانچه به نتیجه برسیم هم دوره تربیتی برای خدام است و هم فرصت خدمت به زائرانی که معمولا در شب های ماه مبارک، مهمان یادمان‌ها می شوند.

حاجی رحیمی درباره حس و حال این روزهای زیارتگاه شهدای هویزه نیز گفت: هویزه ویژه است. اینجا هم مقتل و هم مدفن است. همه یادمان ها حس و حال و تأثیر خودش را دارد، ولی حسی که همواره در هویزه تجربه می کنم، ویژه و فوق العاده است. تا همیشه این حس قطعا وجود دارد. حس و حال شهید خوب است. هیچ وقت دچار نوسان نمی شود. اگر زمانی احساس کردیم دیگر آن حال را دریافت نمی کنیم، اشکال از ماست، گیرنده ما دچار اشکال و اختلال شده و گرنه شهید کار خودش را می کند.

وی خاطرنشان کرد: تمام دغدغه ما در شبکه خادمان این است که حضور خدام در مناطق عملیاتی حال دل، فکر و رفتارشان را بهتر کند، بتوانند با شهدا ارتباط بگیرند و حالات معنوی شان را بعد از سفر هم حفظ کنند. اگر این اتفاق افتاد، استفاده حداکثری را برده ولی اگر حضور خادم، شکلی و ظاهری باشد موقعیتی را از دست داده که چه بسا دیگر تکرار نشود.

سرزمین های نور نقطه اتصال با عالم بالا

مسئول شبکه مرکزی خادمین ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: سرزمین های نور نقطه اتصال افراد با عالم بالا است و شهدا هم نقطه وصل هستند. حیف است شهدا توفیق دهند، ما را دعوت کنند و ما بیاییم و با حواس پرتی این فرصت الهی را بسوزانیم. حضور ما باعث می‌شود عده دیگری نتوانند حضور پیدا کنند.

حاجی رحیمی تصریح کرد: اگر با راهیان نور آمدیم باید حق این سرزمین و خودمان را ادا کنیم. خادم الشهید می‌آید اینجا تا جای شهید علم الهدی را پُر کند. فلسفه خادمی این است که جای شهید حسین خرازی، شهید مهدی باکری، شهید ابراهیم همت و حاج قاسم سلیمانی را پر کنیم. اگر درگیر حاشیه و فرعیات شدیم، به خودمان و موقعیت استثنایی مان ظلم کرده ایم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha