به گزارش ایرنا، هنرمندان استان مرکزی نیز مطالبههای متعددی را در سالهای متمادی مطرح کردهاند، از پلاتوهای تخصصی اجرای تئاتر گرفته تا بیمه هنرمندان و تسهیل زمین فعالیت گروههای تخصصی در بخشهای مختلف، برخی از این مطالبات به نتیجه رسیده و بیشترشان معطل مانده است.
خارجیها یعنی آنهایی که خیلی خواستار جلوه نمایی این کشور و به تبع آن درخشش هنر لطیف هنرمندان این مرز و بوم نیستند از مدتها قبل زمزمه نبود مشارکت مردم و نیز بین قشر هنرمند را دهان به دهان چرخاندند که این مردم برای انتخاب نماینده مشارکت نداشته باشند.
برای ارزیابی این وضعیت با هنرمندان استان مرکزی به گفت و گو پرداختیم که وضعیت مشارکت قشر هنرمند استان مرکزی در انتخابات مشخص شود.
بهروز رفیعی هنرمند نقاش اراکی گفت: متاسفانه جامعه هنری باوجود سواد لازم و تلاش برای فعالیت در عرصهای که به آن علاقه دارند به درستی مورد حمایت قرار نگرفتهاند و زمینه فعالیت آنها به نحوی که درآمدزایی متناسب با تورم داشته باشند فراهم نشده است.
وی بیان کرد: در ریشهیابی مسائل و ضعفهای جامعه هنری اغلب مباحث قانونی خودنمایی میکند به این معنا که بخشی از مسائل هنرمندان باید با تقویت و تعریف قوانین حل شود.
این هنرمند عنوان کرد: قوانین نیاز به نماینده آگاه به مسائل هنرمندان و دغدغههای این قشر دارد که این موضوع تاکنون خیلی دیده نشده است.
رفیعی اظهار کرد: انتخاب چنین نمایندهای وظیفه خود افراد فعال در این بخش است و به هرحال برای مطالبه اثرگذار نیاز به ارتباط با نماینده و انتخاب فردی مناسب دارد قطعا اگر در این خصوص عقب نشینی شود تداوم این چرخه را شاهد خواهیم بود.
وی تاکید کرد: در این دوره از انتخابات قشر هنرمند استان این قضیه را مد نظر قرار داده است و به همین دلیل برای انتخاب شانس خود را از دست نمیدهیم.
رسول امینی از جامعه تئاتر استان مرکزی نیز مواردی مانند بیمه هنرمندان را مطرح کرد و گفت: برای پیگیری قوانین حمایتی قطعا رای خواهم داد و به همصنفهایم نیز توصیه کردم که حتما شرکت داشته باشند.
وی ادامه داد: باید برنامهریزی شود که در انتخابات دورههای بعد هنرمندان نامزد انتخاباتی را بر اساس ارتباط با جامعه هنری انتخاب و در صورت امکان یک نامزد انتخاباتی معرفی کنند که به صورت مشخص موارد خود را پیگیری نمایند.
این هنرمند تاکید کرد: به نظر من در این دوره هنرمندان دغدغه بیشتری برای انتخاب فرد آگاه به مسائلشان دارند و اغلب معتقد به شرکت در انتخابات هستند و هیچ دلیل برای مشارکت نکردن وجود ندارد چراکه این یک جایگاه مردمی و مهم است.
هما غیاثی از هنرمندان صنایع دستی استان مرکزی نیز با اشاره به لزوم حمایت از صادرات صنایع دستی گفت: قوانین حمایتی و مطالبه گری یک نماینده نقش مهمی در رونق این بازار دارد که تاکنون آنطور که انتظار میرفت حمایت نشده است.
وی عنوان کرد: قطعا در انتخابات شرکت میکنم و برای نخستین بار به منظور ارزیابی نامزدهای انتخاباتی در نشستهایشان شرکت کردم و برنامههای نامزدهای را از فضای مجازی رصد و بررسی اجمالی داشتم.
این هنرمند اظهار کرد: زمانی که پیگیر بحث صادرات صنایع دستی و درگیر بازار داخلی بودم متوجه اهمیت جایگاه نماینده مجلس در این خصوص شدم به همین دلیل انگیزه بیشتری برای شرکت در انتخابات و تأثیرگذاری در انتخاب درست پیدا کردم.
غیاثی افزود: امیدوارم مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان موثر به مسائل و نیازهای هنرمندان بیش از پیش توجه کنند و زمینه فعالیت مناسبتر و گستردهتر فراهم شود.
به گزارش ایرنا، جامعه هنرمندان به عنوان یکی از تاثیرگذارترین اقشار عزم خود را برای شرکت در انتخابات به کار گرفتهاند و برای انتخابی مناسب پای صندوق رای حاضر میشوند.
باتوجه به حضور هنرمندان استان مرکزی در ستادهای انتخاباتی اعم از خواننده، مجری، طراح، هنرمندان صنایع دستی و دیگر افراد فعال در کنار نامزدهای انتخاباتی به نظر میرسد این بخش از جامعه نیز نسبت به تاثیر رای خود اطمینان کامل دارند و سرنوشت خود را به دستان خودشان رقم خواهند زد و تبلیغات مخالفین تاثیری در انسجام اجتماعی و حرکت جامعه برای ساختن ایرانی آباد اثری نخواهد داشت.
نظر شما