۱۳ اسفند ۱۴۰۲، ۱۰:۰۴
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85406234
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در سنندج پایان یافت

سنندج- ایرنا- مرحله دانشگاهی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به صورت حضوری و در قالب جشنواره درون دانشگاهی به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد.

به گزارش ایرنا، مرحله دانشگاهی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور روز یکشنبه در قالب جشنواره درون دانشگاهی در دانشگاه کردستان به کار خود پایان داد.

آزمون مرحله دانشگاهی در بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری و تولیدات رسانه‌ای، هنری، ادبی، نهج‌البلاغه، صحیفه‌ سجادیه و نوآفرینی قرآنی به صورت مجازی و همزمان از سوی دبیرخانه مرکزی جشنواره مستقر در اداره کل فرهنگی و اجتماعی در نیمه اول اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد.

معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم گفت: کردستان یک استان قرآنی است و دانشگاه کردستان نیز متبرک به این فضا است و استعدادهای بیشماری در این زمینه وجود دارد.

عبدالحسین کلانتری ادامه داد: میل و انس به قرآن در دنیا حتی میان غیرمسلمانان روبه افزایش است و در چنین شرایطی باید این معارف ناب را در قالبی کاربردی به دنیا ارائه کنیم.

وی اضافه کرد: فارغ التحصیلان و دانشجویان این دانشگاه در واقع به عنوان مروجان فرهنگی هستند که باید از ظرفیتشان برای اعتلای فضای فرهنگی دانشگاه‌ها استفاده شود.

معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: خوشبختانه در دانشگاه کردستان کانون‌ها و تشکل‌های فرهنگی و قرآنی فعالی وجود دارد و امیدواریم فعالیت‌های قرآنی و مذهبی شاهد ارتقا سطح معارفی دانشگاه‌های کشور باشد.

رئیس دانشگاه کردستان هم با اشاره به اهمیت جاری بودن قرآن در زندگی، اظهار کرد: قرآن کتابی است که رستگاری انسان را در ۲ جهان تضمین کرده و همچون مشعلی فروزان انسان را از تاریکی‌های جهل و نادانی رهایی می‌بخشد.

حامد قادرزاده افزود: عاشقان واقعی قرآن آن را تلاوت کرده، درک می‌کنند و در زندگی خود از آن الهام می‌گیرند.

وی ادامه داد: قرآن، کتابی است پر از پاکی و خلوص که در آن خودسازی و معرفت تدریس می‌شود و هر انسانی با مطالعه این کتاب به کمال خواهد رسید.

سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در سنندج پایان یافت

به گفته دکترقادرزاده، جامعه‌ای می‌تواند در مسیر درست حرکت کند که در آیات قرآن تدبر، تفکر، تعقل و عمل داشته باشد و آن را سرمایه و چراغ راه خود قرار دهد.

در ادامه این مراسم نیز معاون امور فرهنگی دانشگاه کردستان اظهار کرد: قرآن همانند آب چشمه ای بوده که ساری و جاری است و قطع نمی‌شود و همواره تازگی دارد.

شیخ محمود صفی زاده با اشاره به اهمیت برگزاری چنین مسابقاتی گفت: این مسابقات در ۹ بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری و تولیدات رسانه‌ای، هنری، ادبی، نهج‌البلاغه، صحیفه‌ سجادیه ، نوآفرینی قرآنی و با حضور ۲۷۰ دانشجوی دختر و پسر برگزار شد.

وی افزود: شرکت در مسابقات قرآن و عترت زمینه ساز انس و تدبر در قرآن و آموزه‌های دینی خواهد بود و بهترین زمان برای ایجاد انس با قرآن و عترت در دانشجویان است.

معاون فرهنگی دانشگاه کردستان، اصلی ترین رسالت این دانشگاه را تربیت نسلی آگاه، متدین و مسوولیت پذیر برای جامعه دانست و اضافه کرد: مسئولان دانشگاه باید اهتمام جدی‌تری در گسترش و نشر قرآن داشته باشند.

صفی زاده یادآور شد: مردم کردستان با قرآن مأنوس شده‌اند و بسیار به آن توجه داشته و قاریان توانمندی نیز در این زمینه دارند که اگر حمایتی از آنها بشود قطعا در عرصه‌های ملی و بین‌المللی خواهند درخشید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha