۷ اسفند ۱۴۰۲، ۷:۵۴
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85398028
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه‌های کردستان و حلبچه تمدید شد

سنندج- ایرنا- تفاهم نامه همکاری دانشگاه‌های کردستان و حلبچه عراق که سال ۹۸ منعقد شده بود، برای پنج سال دیگر تمدید شد.

به گزارش ایرنا، تفاهم‌نامه همکاری آموزشی و پژوهشی بین ۲ دانشگاه کردستان و حلبچه در راستای توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی به پایان رسیده بود که با امضای حامد قادرزاده رئیس دانشگاه کردستان و آکو ابراهیم به عنوان نماینده رئیس دانشگاه حلبچه به مدت پنج سال تمدید شد.

پس از امضای تفاهم نامه و در اولین قدم برای اجرایی کردن تفاهم نامه، دانشگاه کردستان و دانشگاه حلبچه جلسه‌ای در دانشکده علوم پایه با حضور معاونین و مدیران گروه های ریاضی، آمار، و علوم زیستی برگزار شد.

بر اساس بخش هایی از این تفاهم نامه، مقرر شد دانشگاه کردستان برای توانمند سازی دانشگاه حلبچه در زمینه انجام پژوهش، برگزاری کنفرانس مشترک و المپیاد ریاضی سراسری با این دانشگاه همکاری کند.

المپیاد ریاضی دانشگاهی به صورت سراسری در اقلیم کردستان عراق برگزار می‌شود که در این جلسه مقرر شد اساتید دانشگاه کردستان برای برگزاری آن همکاری لازم را با دانشگاه حلبچه داشته باشند. علاوه بر آن مقرر شد دانشجویان منتخب دانشگاه کردستان نیز در این المپیاد شرکت داشته باشند.

همچنین مقرر شد هر ماه یکبار چند استاد با حضور در دانشگاه حلبچه در حوزه‌های مورد اشاره به اساتید این دانشگاه برای تالیف مقاله مشترک همکاری کنند که البته دانشگاه حلبچه زمینه های سفر همکاران را بر عهده خواهد داشت.

مدیریت بین الملل دانشگاه کردستان فراهم کردن شرایط مشابه برای دیگر همکاران دانشگاه کردستان را در سایر دانشگاه‌های اقلیم کردستان برای انجام کار پژوهشی مشترک در برنامه دارد.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha