به گزارش خبرنگار ایرنا، یکی از چالشهای ادوار گذشته انتخابات مجلس شورای اسلامی عملیاتی نشدن برخی وعدههای رنگارنگی بود که نمایندگان در دوران تبلیغات خود مطرح می کردند که عملیاتی نمی شد، شاید یکی از عواملی که موجب شد تا ترکیب اکثریت کرسی نشینان بهارستان از استان همدان در دوره دوازدهم تغییر پیدا کند نیز همین موضوع بوده باشد.
یکی از عواملی که منجر به راهیابی منتخبان مردم به پارلمانی ملی شد، وعدههای ریز ودرشتی بود که اقشار جامعه را دلگرم به رای دادن کرد.
خبرنگار ایرنا مرور و گریزی بر سیرتا پیاز شعارها، وعدهها، برنامه ها و اولویت های انتخابی منتخبان مردم در استان همدان زده است که باهم میخوانیم.
تلاش برای بهبود حقوق کارگران و بازنشستگان
حمیدرضا حاجی بابایی منتخب مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین گفته بود: بهبود حقوق کارگران و بازنشستگان، افزایش رفاه و قدرت خرید مردم، تقویت بخش خصوصی و مقابله با رانت و فساد را در صورت انتخاب و اعتماد مجدد مردم به خود به عنوان اولویت هایم دنبال و پیگیری میکنم.
این نماینده ادوار گذشته مجلس در اغلب نشستها و جلسههای خود با حامیان به این نکته تاکید کرد که مجلس دوازدهم باید برنامههایی را برای خود تدوین کند که مهمترین آنها که مطابق با نیازهای کشور است عبارتند از تقویت بخش خصوصیسازی و واگذاری اقتصاد کشور به مردم و کوتاه کردن دست دولت از اقتصاد، دولت نباید رقیب بخش خصوصی و مردم باشد.
وی همچنین توجه به معیشت مردم را از اولویتهای مجلس آینده مورد تاکید قرار داد و افزود: باید سرانه درآمد جامعه رشد یافته و تورم کاهش یابد، قدرت خرید مردم باید افزایش پیدا کند، همچنین از دیگر مسایل مهم که باید از اولویتهای مجلس بعدی باشد تولید است، باید مجلس قوانینی را مصوب کرده و بر آن نظارت کند تا شاهد افزایش سرمایه گذاری و رشد تولید و ارتقای سطح رفاه عمومی باشیم.
محرومیت زدایی و توجه به افراد کم درآمد جامعه و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض از دیگر موضوعات مهم مورد تاکید این منتخب مردم برای مجلس دوازدهم بود.
تلاش برای رفع معضل مسکن و اشتغال جوانان
عباس صوفی اگرچه برای نخستین بار گام به مجلس شورای اسلامی میگذارد اما مدیری کم تجربه نیست و سالها در سمتهای مختلف همچون شهردار همدان، مدیری عملیاتی نشان داده است.
صوفی نیز در سخنرانیهای خود در بین آحاد مردم در تبلیغات دوره انتخاباتی مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه برای همدان کار میکنم، نه برای جناحها به معضل مسکن برای جوانان و افراد فاقد مسکن در همدان اشاره داشت و ساخت مسکن در زمینهای کوهستانی با استفاده از امتیازات ویژه برای سازندگان و افزایش حریم شهر همدان از ۴ هزار هکتار به ۸ هزار هکتار و گسترش شهر به صورت عرضی را وعده مورد پیگیری خود عنوان کرد.
تامین آب شرب همدان از دیگر وعدههای صوفی در تبلیغات انتخاباتی بود، او از نگرانیهای مردم در مورد سلامت آب شرب همدان گفت و راهکارش را مدیریت مصرف آب، کاهش هدر رفت آب در شبکه و مدیریت صنایع آببر مانند نیروگاه شهید مفتح عنوان کرد.
صوفی از توسعه گردشگری همدان گفت و اینکه ایجاد زیرساختهای گردشگری مانند فرودگاه و حمل و نقل ریلی، افزایش هتلها و مراکز اسکان، برگزاری کنسرتها و جشنوارههای مختلف، افزایش امنیت و آسایش گردشگران، ترویج محصولات محلی، استفاده از ظرفیت فضاهای دیجیتال برای معرفی استان همدان را جزو برنامههای این حوزه خود معرفی کرد.
اشتغال جزو کلیدواژههای صوفی در تبلیغات امسال بود و تاکید کرد نسبت به شناسایی استعدادهای مختلف و ارائه آموزشهای متناسب با نیاز بازار کار، حمایت از کسب و کارهای محلی، استقرار شرکتها و نمایندگیهای معتبر و حمایت از استارتآپها را مدنظر دارد.
صوفی در نشستهای خود اهمیت خاصی به جایگاه بانوان دانشت و ایجاد بانک اطلاعاتی از ظرفیتهای بانوان، استفاده از مهارت و ظرفیتهای بانوان در حوزههای مختلف، حمایت از اشتغال پایدار زنان و فرهنگسازی برای افزایش مشارکت اقتصادی را از برنامههای خود در این حوزه نام برد.
پیگیری تکمیل طرحهای نیمه تمام اولویت منتخب اسدآباد
اکبر رنجبرزاده منتخب مردم اسدآباد ساعاتی پس از اعلام رسمی آرای اخذ شده، به شکل غیررسمی شروع بکار کرده و برگزاری جلسه با امام جمعه اسدآباد، خبرنگاران را در دستور کار قرار داد.
رنجبرزاده تکمیل طرحهای نیمه تمام و مهم را در اولویت وعدههای انتخاباتی خود در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرده است.
این منتخب مردم اسدآباد تکمیل ساختمان پزشکی قانونی، کنارگذر، استخرهای فرهنگیان و بانوان و همچنین ساختمان بیمارستان امیرالمومنین (ع) را از مهمترین طرحهای نیمه تمام شهرستان اسدآباد نام برده و تاکید کرده که پیگیری و تکمیل آنها را در دستور کار قرار داده است.
وی همچنین اکتشاف معادن موجود در شهرستان را یکی از ارکان ایجاد اشتغال عنوان کرده و گفته: احداث سدهای تغذیه مصنوعی نیز در راستای صیانت از منابع آب پیگیری خواهد شد.
رنجبرزاده فصل جدید وحدت و همدلی در شهرستان اسدآباد را خواستار شده و اشاره به این موضوع داشته که کارهای بر زمین ماندهی زیادی در سطح شهر وجود دارد که باید طبق اولویت پیگیری شوند.
نظارت بر عملکرد مدیران رویکرد اصلی منتخب رزن و درگزین
سید ابوالحسن مصطفوی منتخب مردم رزن و درگزین در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نظارت بر عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی را جزو اولویتهای اصلی خود عنوان کرده است.
وی تاکید بر این موضوع داشته که دستگاههای اجرایی در مقابل مطالبه مردم باید پاسخگو باشند و جلب رضایت مردم رسالت هر یک از مسوولان است.
او از نخبگان حوزه ستاد انتخاباتی خود نیز خواسته تا بر نحوه عملکردش نظارت دقیق داشته باشند و وی را ملزم به پاسخگویی برابر مردم کنند.
نظارت دقیق بر قوانین مصوب مجلس، ارائه طرحها، بررسی لوایح مهم و اثرگذار و تصویب قوانین در جهت رفع مشکلات مردم، مبارزه با بیعدالتی و فساد از دیگر برنامههای محوری این منتخب مردم رزن و درگزین است.
"به سوی اوج اتحاد" شعار سیدابوالحسن مصطفوی در تبلیغات انتخاباتی خود در این دوره بود.
پیگیری تقویت اعتبارات و سرمایه گذاری، اولویت منتخب مجلس در نهاوند
"قدم به قدم تا موفقیت" شعار تبلیغاتی دوره انتخابات علیرضا نثاری منتخب دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان نهاوند بود.
نثاری که متولد ۱۳۵۸ است، در بین منتخبان مردم استان همدان در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، جوانترین به شمار میرود.
تلاش وتعهدبرای ایجاد فضای سیاسی و اداری بدون حاشیه و تنش، ایجاد همدلی رسانهای و مطالبه گری این قشر فرهیخته (خبرنگاران و اهالی رسانه) درجهت ارتقا شاخصهای مختلف توسعه شهرستان، پیگیری احداث خوابگاه دانشگاه پیراپزشکی نهاوند، پیگیری احداث سالنهای ورزشی درسطح مناطق شهری و روستایی متناسب با نیاز، خروج زندان ازمرکز شهرستان وتغییرکاربری محل فعلی به مکان تفریحی یا آموزشی یاتجاری و احداث بیمارستان درشهر فیروزان از برنامههای مهم نثاری در حوزه انتخابیه شهرستان نهاوند است.
همچنین تشکیل کارگروه ویژه خروج نهاوند از بن بست و پیگیری ایجاد فرمانداری ویژه، راهاندازی مرکز آموزش نظامی مختص سربازان در پادگان قدس شهرستان؛ تلاش وتعهد درخصوص تشویق و هدایت از حداکثر ظرفیت سرمایه گذاران بومی و غیربومی کار آفرین، تشکیل کارگروههای رصد ظرفیتهای شهرستان وموانع پیش روی توسعه در حوزههای مختلف ومطالبه دقیق واجرایی از دولت نیز جزو برنامههای اصلی منتخب مردم این شهرستان است.
نثاری، مطالبه و تلاش در زمینه اقتصادی، اجتماعی، رفاهی، ورزشی، امور جوانان، اشتغال، صنعت، کشاورزی، گردشگری، نوسازی مسکن، فضاهای شهری، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، آموزش عالی، شیلات، باغداری، دامپروری، مبل ومنبت، صنایع دستی، بیکاری جوانان، افزایش ازدواج، کاهش طلاق، کاهش اعتیاد، امور ورزشی، امکانات رفاهی و تفریحی سطح شهرستان، احداث مطالبه و تلاش درخصوص، ساماندهی وضعیت راه آهن، توسعه اساسی راههای مواصلاتی برون شهری و شهری شهرستان نهاوند را نیز از اهم برنامههای اجرایی خود در دوره جدید مجلس شورای اسلامی نام برده است.
او همچنین ایجاد سایت دریافت گواهینامه پایه یک رانندگان در نهاوند، اصلاح زیرگذرها، توزیع عادلانه خدمات شهری، ساماندهی بازار نهاوند، بیمههای اجتماعی، حمایت ازقانون همسانسازی حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان، گسترش واحدهای صنعتی، جلوگیری از خام فروشی محصولات معدنی و کشاورزی و باغی شهرستان وپیگیری احداث صنایع تبدیلی و فرآوری، ایجاد کارخانجات فرآوری گشنیز و دولومیت، ایجاد کارگاههای صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی و دامی را مورد تاکید قرار داده است.
نثاری پیگیری ایجاد یا احیا کارخانجات تولیدکمپوت و کنسرو محصولات باغی و رب گوجه و خیارشور، برندسازی محصولات و سوغات اصیل شهرستان، پیگیری احداث کارخانه چغندرقند، توسعه صنایع پایین دستی کارخانه سیمان نهاوند، بوم گردی، تعریف چند روستا به عنوان روستای هدف گردشگری کشوری، ارتقا سطح علمی دانشگاه ملی وتعریف رشتههای کارشناسی ارشد و دکتری و اخذ آزمون کارشناسی ارشد در شهرستان، پیگیری وضعیت بخش شبکههای ورزشی درشهرستان، افزایش محدوده طرحهای تفضیلی شهری و روستایی متناسب نیاز، ادامه بهسازی روستاهای شهرستان نهاوند را از دیگر برنامههای خود عنوان کرد.
مطالبه و تلاش برای تعیین تکلیف سدگرین نهاوند، تکمیل محورهای مواصلاتی، توسعه زیرساختهای صنعت گردشگری با تمرکز بر قدمت شهر نهاوند و گیان و پیگیری ساماندهی اساسی سرابهای شهرستان نهاوند و همچنین موضوع بومگردی بیش از چهل روستا و چهار شهر، احیای ۶۰ واحد دامپروری صنعتی و نیمه صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان و بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید از دیکر برنامههای او به شمار میرود.
حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان، برنامه منتخب ملایر
تعامل بین دولت و مجلس در سطح راهبردی را یکی از برنامههای مهم حجت الاسلام احد آزادی خواه منتخب مردم شهرستان ملایر است و تاکید کرده: در این دوره حداکثر تلاشم را برای تقریب سیاسی این دو قوه به کار خواهم بست تا تعامل در سطح عالی اتفاق بیافتد.
منتخب ملایر پیگیری وضعیت اشتغال را از اولویتهای خود عنوان کرده و در نشست با حامیانش به این نکته تاکید داشته که در حوزه اشتغال به عنوان یک معضل و مسأله در سطح کشور به ویژه در این شهرستان، نیاز است مجلس با جدیت بیشتر دنبال کار باشد و اگر مجلس اهتمام و عزمش را مضاعف کند، میتواند تحول بهتری را ایجاد کند.
حجت الاسلام آزادیخواه پیگیری حل مسایل آب و مدیریت منابع آبی و حمایت از تولیدکنندگان را از دیگر برنامههای خود در این دوره عنوان کرده و با اشاره به اینکه در حوزه آب و مدیریت منابع آب به گونهای که نه به کشاورز آسیبی برسد و نه منابع آبی ما از بین برود، گفته که باید در کمیسیون کشاورزی، انرژی و عمران حداکثر تلاش را داشته باشیم، چراکه موضوع آب بسیار پراهمیت است.
منتخب مردم ملایر در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی توسعه روابط خارجی با کشورهای همسایه یک راهبرد مهم و برنامه ویژه در این دوره از مجلس عنوان کرد.
بهبود وضعیت راه های ارتباطی، از برنامه های منتخب تویسرکان
منتخب مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی یکی از برنامههای مورد وعده خود را اجرای پروژه راه تویسرکان- سرکان-گنجنامه همدان عنوان کرده است.
محمدمهدی مفتح با سابقهترین نماینده ادوار گذشته استان همدان در مجلس شورای اسلامی به شمار میرود و اکنون میخواهد به وعده خود در مقابل مطالبه انبوه مردم در رسیدگی به این مسیر غیر استاندارد جامعه عمل بپوشاند.
او مصمم است تا بودجه تخصیص داده شده به این پروژه عملیاتی شود و یکی از مهمترین خواستههای مردمی به سرانجام برسد.
پیگیری مشکلات و جذب مابقی بودجه مصوبه رئیس جمهور در پروژه سد خرمرود از دیگر برنامههای مهم این منتخب مردم تویسرکان است.
البته مفتح همانند نمایندگان دوره قبل استان همدان که بازهم موفق به راهیابی به بهارستان شدند، در دوره تبلیغاتی خود بیشتر به اقدامات انجام شده قبل اشاره داشته است.
محرومیت زدایی هدف اصلی منتخب مردم بهار و کبودراهنگ
فتح الله توسلی منتخب مردم بهار و کبودراهنگ توزیع عادلانه امکانات و اعتبارات در مناطق محروم و ادامه نهضت بهسازی در روستاهای این ۲ شهرستان را از برنامه های اجرایی خود عنوان کرده است.
این نماینده دوره گذشته مجلس در طول فرصت تبلیغاتی انتخابات دوازدهم به تشریح اقدام های انجام شده و تاکید کرده که پیگیری مطالبات مردم حوزه انتخابیه خود به ویژه تعیین تکلیف وضعیت اوقافی ساکنان شهرستان بهار، وضعیت بهداشتی، مسکن و کشاورزی را ادامه خواهد داد.
ضرورت توجه معادن و وزارت صمت به مناطق معدن خیز و روستاییان، رسیدگی به مشکلات شهر توریستی لالجین و سفالگران، پیگیری و بهبودی وضعیت کشاورزان، بهسازی راه های روستایی و اشتغال جوانان را از دیگر برنامه های خود عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، استان همدان در مجلس شورای اسلامی دارای هفت حوزه انتخابیه با 9 کرسی است که در انتخابات یازدهم اسفند ماه انتخاب منتخب دوم حوزه انتخابیه ملایر به دور دوم کشیده شد.
نظر شما