بیش از ۳۴۳ هزار اصله نهال در خراسان جنوبی کاشته شد

بیرجند - ایرنا - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال در کشور گفت: از ابتدای امسال ۳۴۳ هزار و ۱۴۱ اصله نهال در سطح سه‌ هزار و ۸۶ هکتار اراضی استان کاشته شده‌ است.

به گزارش خبرنگار ایرنا علیرضا نصرآبادی روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی (۱۵ تا ۲۱ اسفند) افزود: سهم خراسان جنوبی در این طرح ۱۶ میلیون نهال است که باید در مدت چهار سال کاشته شود و تاکنون ۲ میلیون و ۱۷۵ هزار اصله نهال در استان تولید شده است.

وی عنوان کرد: ۱۲۶ پویش مردمی با شرکت ۱۵ هزار نفر از اقشار مختلف در استان داشتیم که در ۳۷۱ هکتار کاشت نهال و پنج هزار و ۲۸۱ هکتار بذرپاشی انجام شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: همچنین مقرر شده براساس تفاهم‌نامه‌ای با بسیج و سپاه، ۳۰ هزار اصله نهال در استان کاشت شود.

وی افزود: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت به دنبال آمار واقعی در استان هستیم و تاکنون طرح ایجاد نهالستان در ۱۰۰ مدرسه خراسان جنوبی اجرایی شده‌ است.

نصرآبادی همچنین گفت: ۱۶ طرح آبخیزداری و منابع طبیعی با اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال به مناسبت هفته منابع طبیعی در استان به بهره‌برداری می‌رسد که ۲۹ روستا، ۳۰ منبع آبی و ۲۳ هزار نفر از مزایای این طرح‌ها برخوردار می‌شوند.

بیش از ۳۴۳ هزار اصله نهال در خراسان جنوبی کاشته شد

وی اضافه کرد: کاشت نهال با همکاری دستگاه‌های مختلف، برگزاری پویش‌های مختلف نهال‌کاری، غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا، کاشت نهال در منزل خانواده شهدا و توزیع نهال در مصلی‌های نماز جمعه‌ از مهمترین برنامه‌های هفته منابع طبیعی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به پدیده تغییر اقلیم در سطح جهان، ایران و استان، بر لزوم گفتمان سازی و اعتمادسازی در راستای جلب مشارکت مردم تاکید کرد و گفت: سال گذشته طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سطح کشور وارد فاز اجرایی شد که سهم هر ایرانی کاشت سه نهال است.

وی افزود: اجرای این طرح یک تکلیف قانونی است و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری تکلیف شرعی هم محسوب می‌شود.

نصرآبادی با اشاره به افزایش کانون‌های فرسایش بادی استان از ۲۸ به ۳۲ کانون بر اثر خشکسالی گفت: سرانه فضای سبز استان نسبت به جمعیت وضعیت خوبی دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه منابع طبیعی دیگر صحبت از امنیت غذایی نیست بلکه حرف از اقتدار غذایی است که با حمایت از منابع طبیعی، بخش دامپروری و کشاورزی، منابع آبی و خاکی میسر می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha