به گزارش ایرنا، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) خراسان شمالی در این آیین تجلیل اظهار کرد: این افراد جهادی برگزیده بعد از پایش انجام شده به عنوان گروه های فعال در عرصه های سلامت، مساجد و هیات، عدالت آموزشی، اقتصاد مردمی، بانوان، کشاورزی و پیشرفت منطقه ای انتخاب شدند.
محمدنبی شکیبایی افزود: روحیه ایثارگری، ارتباط با تمامی اقشار مردمی و خیرین از مهمترین دلایل انتخاب این فعالان و کنشگران اجتماعی برگزیده استان است.
وی با اشاره به افزایش شمار گروه های اجتماعی مردمی، گفت: براساس آخرین آمارها بیش از ۵۰۰ گروه اجتماعی مردمی در خراسان شمالی فعالیت می کنند که اقدامات آنها محدود به جغرافیای خاصی نیست و تمامی استان را پوشش می دهند.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) خراسان شمالی ادامه داد: همچنین ۱۱ خانه احسان نیز در استان دایر است که از این تعداد پنج مورد در شهرستان بجنورد فعالیت می کند.
شکیبایی تصریح کرد: خانه های احسان در حاشیه های شهر با هدف رسیدگی به مشکلات نیازمندان و رفع آسیب های اجتماعی ایجاد می شود.
وی افزود: علاوه بر اقدامات حمایتی بنیاد یکی از کارکرد خانههای احسان، مطالبه گری و جذب حمایتهای دولتی و نبکوکاران است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) خراسان شمالی یادآور شد: تربیت و آموزش نسل جوان در این مناطق و انجام اقدامات فرهنگی از خدمات دیگر خانه احسان است.
روحیه کمک به انسانهای نیازمند در جامعه رواج یابد
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد نیز در این آیین اظهار کرد: امدادرسانی به نیازمندان تکلیفی بس مهم و ضروری است که باید همه نسبت به آن اهتمام جدی داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری افزود: خدمتکردن خود عبادت اجتماعی و معیار مسلمانی است و بی تردید رفع مشکلات بندگان نیز برکات فردی و اجتماعی زیادی دارد.
وی با بیان اینکه ترویج احسان و نیکوکاری مردم را به هم نزدیک می کند، گفت: هنگامی که انسان کار نیکویی برای همنوعش انجام می دهد در وجود خود احساس شور و شعف خاصی می کند زیرا احسان و انفاق تقویت کننده روحیه از خود گذشتگی و مقدمه فضیلت ایثار در انسان است.
خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری در شمال شرق کشور واقع است که نیمی از جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.
نظر شما