به گزارش ایرنا ، محمد مهدی طهرانچی روز پنجشنبه در مراسم رونمایی از سه پروژه جدید مجموعه صنعتی تراکتورسازی ایران ، این محصولات جدید را حاصل نوآوری در این مجموعه دانست و افزود: هم اکنون تراکتور به عنوان یک نماد ملی در ایران می درخشد.
وی اظهار کرد: ورود نام کارخانه تراکتور در قالب تیم فوتبال نشان از ورود این صنعت به متن اجتماع است و اگر نبض تراکتور خوب بزند، نبض این مجموعه نیز خوب خواهد زد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در زمان کنونی سه مولفه فرهنگ، علم و فناوری رکن اساسی فعالیت های این دانشگاه است، گفت: جامعه و صنعت نیز دارای سه مولفه نوآوری، اقتصادی و اجتماعی است و باید بین این رکن ها ارتباط برقرار باشد.
طهرانچی، ادامه داد: کشوری که نماد صنعتی داشته باشد دارای یک نماد اقتصادی، صنعتی و فناوری است.
وی یادآور شد: هم اکنون در مجموعه صنعتی تراکتورسازی انسجام اجتماعی و همبستگی وجود دارد و اگر این مولفه شکل نگیرد سایر مولفه ها نیز شکل نمیگیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه نوآوری رکن بودن و ماندن است، گفت: سازمان ها و صنایعی که نوآوری را درک نکنند و به محصولات و شیوه تولید سنتی اتکا کنند، نمی توانند سرپا بمانند.
طهرانچی با بیان اینکه این دانشگاه به دنبال ایجاد تحولات نوآورانه و بسترسازی در دنیای دانش بنیان است، افزود: باید نماد صنعت پیمان دوستی و مودت باشد و امضای تفاهم نامه بین دانشگاه و صنعت در همین راستا باید انجام شود.
وی اظهار کرد: با برقراری پیمان برادری بین صنعت و دانشگاه، دغدغه هر ۲ مجموعه یکی شده است و برای آن تلاش میکنند.
طهرانچی، با اشاره به سرآمدی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات رباتیک، ادامه داد: آنچه در این مسابقات کسب شده در نماد صنعت ایران پیاده شده و این پروژه ها نمونه ای از این موضوع هستند.
امروز سه فن آوری جدید و روز دنیا در تراکتورسازی تبریز با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور رونمایی شد.
به گزارش ایرنا، این فن آوری ها که معدود کشورهای جهان صاحب آن هستند توسط مهندسان داخلی کسب شده و شامل راه اندازی نخستین سیستم خط رباتیکAGV ( سامانه هوشمند هدایت پذیر خودران) ، مجموعه اتصال سه نقطه PTO جلوبند تراکتور سنگین همچنین دستگاه بیلر به عنوان نخستین محصول تولیدی شرکت ادوات سازی تراکتورسازی ایران است.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.
به گزارش ایرنا، سال گذشته ۲ هزار و ۵۵۰ دستگاه تراکتور به ارزش ۳۲ میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شده است و در ۶ ماهه نخست امسال نیز یکهزار و ۵۰۰ دستگاه به ارزش ۲۲ میلیون دلار صادرات اتفاق افتاد که ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
نظر شما