به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا محمدرحیمی روز پنجشنبه در نشست با جمعی از مدیران واحدهای صنعتی استان که با حضور مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور برگزار شد، اظهار کرد: پروژه های بزرگی چون ان.جی.ال ۳۱۰۰، مینی ان.جی..ال، پتروشیمی دهلران، پتروشیمی هلیلان، شرکت ارغوان گستر و تولید شمش فولاد و شرکت توسعه معادن پارس تامین از مهم ترین پروژه های بزرگ صنعتی این استان است که در مراحل اجرایی قرار دارند.
وی با بیان اینکه اکثر این طرح ها طی ۲ سال آینده به بهره برداری می رسد، افزود: بهره برداری کامل از این پروژه ها تحول شگرفی در اشتغالزایی و درآمدزایی استان به دنبال خواهد داشت.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام با اشاره به اینکه بانک صنعت و معدن جز همراه ترین بانکها در استان بوده است، گفت: این بانک با وجود تمام محدودیتها عملکرد خوبی داشته است.
محمد رحیمی با اشاره به اینکه سنگ بنای صنعت در استان ایلام حوالی سال ۱۳۷۲ گذاشته شده است، تصریح کرد: متاسفانه این استان از مواهب توسعه چندین دهه به نسبت سایر استانها عقب افتاده و اگر پیشرفتی نیز بوده، در ۲ دهه اخیر اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه نگاهها به استان ایلام که یک استان سنتی است باید تغییر پیدا کند، خاطرنشان کرد: صنعت در ایلام نوپا و جدید است، بسیاری از صنایع این با حمایت بانک صنعت و معدن اتفاق افتاده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال طرح در این استان در دست احداث است، گفت: آینده صنعت استان نیازمند یک نگاه ویژه است و در این خصوص فاصله این استان با استانهای برخوردار باید کم شود.
به گزارش ایرنا، ۴۷۹ واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری با حدود سرمایه گذاری۲۸۰ هزار میلیارد ریال و نزدیک به ۱۰ هزار نفر اشتغالزایی در استان وجود دارد که از این تعداد واحد تولیدی حدود ۷۰ درصد یعنی ۳۳۹ واحد فعال و نیمه فعال است که ۳۰ درصد آنها یعنی ۱۴۰ واحد راکد محسوب می شود.
نظر شما