به گزارش ایرنا، فرزاد مخلصالائمه روز شنبه در آیین رونمایی و تحویل نخستین راکتورهای بومی فوق سنگین تولید متانول ماشینسازی اراک، در سالن جلسات مرکز آموزش این واحد صنعتی، افزود: ماشینسازی اراک یک ظرفیت بی نظیر در صنعت کشور ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: اگر بخواهیم اقتصاد کشور با شتاب حرکت کند باید از پدیده خام فروشی فاصله بگیریم.
استاندار مرکزی ادامه داد: البته در طول سالهای اخیر مقداری از این موضوع فاصله گرفته شده اما اقتصاد کشور همچنان دست به گریبان این موضوع است.
مخلصالائمه گفت: تا زمانیکه این مسئله اصلاح نشود، اقتصاد کشور به سطح تعیین شده نمیرسد.
وی عنوان کرد: کنسرسیوم اقتصادی استان شکل گرفته تا با هم افزایی ویژه ظرفیتهای ویژه استان فعال و مورد استفاده قرار گیرد.
استاندار مرکزی افزود: راکتورهای بومی فوقسنگین متانول ماشینسازی، ایران را جزو پنج کشور تولید کننده این محصول قرار داد و این افتخاری بزرگی است.
مخلصالائمه بیان کرد: اگر ماشینسازی بخواهد ارزش افزوده برای جامعه فرهنگیان ایجاد کند نیاز به نوسازی و بازسازی دارد و سهامداران عمده باید پا پیش گذارند.
وی گفت: مدلهای مالی مناسب برای این کار وجود دارد و آمادگی در استان برای همکاری وجود دارد.
نخستین راکتورهای بومی فوق سنگین تولید متانول ماشینسازی اراک روز شنبه طی آیینی با حضور مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان و استاندار استان مرکزی، رونمایی و تحویل شرکت بهرهبردار شد.
این راکتورهای بومی فوق سنگین با همت شرکت دانشبنیان و صنعت ساز ماشینسازی اراک و با دانش و فناوری کاملا داخلی ساخته شده و ایران به جمع پنج کشور سازنده راکتورهای فوق سنگین متانول پیوست.
این راکتورهای تولید متانول با نام R۳۰۰۱، برای نخستین بار در ایران و به دست مهندسان و متخصصان شرکت دانش بنیان ماشین سازی اراک وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان تولید شذ و در فاز نخست، ۲ دستگاه از این راکتورهای غول پیکر تحویل شرکت پتروشیمی دنا از دیگر شرکتهای متعلق به صندوق ذخیره فرهنگیان تحویل شد.
با ساخت این راکتورهای غول پیکر علاوه بر میلیونها دلار صرفه جویی ارزی، باعث شکسته شدن انحصار تولیدکنندگان اروپایی، تقویت دانش بومی در دوره تحریم، بی نیازی به طرفهای خارجی و در نهایت موجب همگرایی درون سازمانی و سودآوری مجموعههای وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان شده است.
نظر شما