امام جمعه اراک: دولت ظرفیت‌های صنعتی استان مرکزی را مدنظر ویژه قرار دهد

اراک - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: دولت سیزدهم ظرفیت‌های صنعتی این استان را به صورت ویژه مد نظر قرار دهد.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی روز شنبه در آیین رونمایی و تحویل نخستین راکتورهای بومی فوق سنگین تولید متانول ماشین‌سازی اراک، افزود: حدود سه هزار واحد صنعتی در استان مرکزی وجود دارد که توجه به هر بخشی می‌تواند برای کشور کارگشا و راهگشا باشد.

وی بیان کرد: کلان‌نگرها باید از ظرفیت‌های صنعتی این استان نهایت بهره‌گیری را داشته باشند.

امام جمعه اراک ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های داخلی موجب افزایش اشتغال و امیدآفرینی در جامعه می‌شود.

آیت‌الله دری نجف آبادی عنوان کرد: اگر جایی نیاز به مشارکت است، انجام شود اما اولویت با ظرفیت‌های داخلی باشد.

وی گفت: ماشین‌سازی اراک منشا تحولات قابل تقدیر و با ارزشی شده و در سال جاری این شرکت چندین اقدام ارزشمند و افتخارآمیز برای کشور از جمله یک سفارش کار برای فولادسازی کرمان با ۷۵۰ تن وزن داشته و امروز هم با راکتورهای بومی فوق سنگین تولید متانول کشور را جزو پنج تولید کننده این محصول قرار داد. نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی ادامه داد: این قبیل خدمات ارزشمند نباید در سطح ملی محصور باشد و کشور نیاز به صادرات دارد.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی عنوان کرد: تجربه و توانمندی جوانان دانشمندان ایرانی زبانزد است و با توجه بیشتر به آنها می‌توان شاهد موفقیت‌های گسترده‌تر بود.

نخستین راکتورهای بومی فوق سنگین تولید متانول ماشین‌سازی اراک روز شنبه طی آیینی با حضور مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان و استاندار استان مرکزی، رونمایی و تحویل شرکت بهره‌بردار شد.

این راکتورهای بومی فوق سنگین با همت شرکت دانش‌بنیان و صنعت‌ ساز ماشین‌سازی اراک و با دانش و فناوری کاملا داخلی ساخته شده و ایران به جمع پنج کشور سازنده راکتورهای فوق سنگین متانول پیوست.

این راکتورهای تولید متانول با نام R۳۰۰۱، برای نخستین بار در ایران و به دست مهندسان و متخصصان شرکت دانش بنیان ماشین سازی اراک وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان تولید شذ و در فاز نخست، ۲ دستگاه از این راکتورهای غول پیکر تحویل شرکت پتروشیمی دنا از دیگر شرکت‌های متعلق به صندوق ذخیره فرهنگیان تحویل شد.

با ساخت این راکتورهای غول پیکر علاوه بر میلیون‌ها دلار صرفه جویی ارزی، باعث شکسته شدن انحصار تولیدکنندگان اروپایی، تقویت دانش بومی در دوره تحریم، بی نیازی به طرف‌های خارجی و در نهایت موجب همگرایی درون سازمانی و سودآوری مجموعه‌های وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha