رییس اکو: زمینه اجرای مشترک هنرمندان پاکستانی و ترکیه‌ای در ایران را فراهم می‌کنم

تهران- ایرنا- رئیس موسسه فرهنگی اکو در دیدار با مدیرعامل بنیاد رودکی برای برگزاری رویدادهای مشترک فرهنگی و هنری اعلام آمادگی و ابراز امیدواری کرد تا هنرمندان پاکستانی و ترکیه‌ای در تالار وحدت اجرا داشته باشند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی بنیاد رودکی، سعد سکند خان، رئیس موسسه اکو با حضور در تالار وحدت با محمد اله یاری فومنی مدیرعامل بنیاد رودکی دیدار و گفت وگو کرد.

در این دیدار که درباره همکاری های مشترک دو جانبه بحث و تبادل نظر شد، مدیر عامل بنیاد رودکی ضمن خوشامدگویی به رئیس سازمان اکو گفت: بنیاد رودکی خانه هنرمندان است و این مرکز فرهنگی این ظرفیت را دارد تا گام های موثری و ارزشمندی در ارتباط با برگزاری رویدادهای مشترک بین المللی بردارد و زمینه تبادلات فرهنگی بین کشورهایی که تمایل دارند با ایران مبادلات فرهنگی داشته باشند را فراهم کند.

اله یاری افزود: بنیاد رودکی با توجه به سالن‌های استاندارد خود مانند تالار وحدت، سالن حافظ و برج آزادی ظرفیت خوبی برای اجرایی کردن برنامه‌های فرهنگی مشترک با سایر کشورها را دارد.

سعد سکندرخان نیز در این دیدار با ابراز تأسف از تأخیر در آشنایی با مجموعه بنیاد رودکی گفت: ریاست یک انجمن موسیقی نظامی را بر عهده‌دارم، تجربه‌ای که برای اولین بار یک آسیایی مسلمان این ریاست را بر عهده می‌گیرد و به‌واسطه این سمت به کشورهای مختلف سفر کرده‌ام، نکته جالب توجه این جا است که در تمام این سفرها مجموعه ای با این سطح از امکانات که در بنیاد رودکی وجود دارد، مشاهده نکرده‌ام.

رئیس سازمان اکو با اشاره به تبلیغات منفی رسانه‌های خارجی علیه ایران بیان کرد: رسانه‌های بزرگ توسط غربی‌ها اداره می‌شود و تصویری که از ایران ارائه می‌گردد تصویری منفی و سیاه است. زمانی که مسئولیت انجمن موسیقی نظامی و موسسه فرهنگی اکو را بر عهده گرفتم این افتخار را داشتم تا در زمینه فرهنگی به کشورهای اسلامی خدمت کنم و تلاش دارم تا تصویر بهتری از کشورهای اسلامی ارائه دهم؛ هر چند رسانه‌های پاکستانی تصویر مثبتی از ایران ارائه می‌دهند و جریان رسانه‌ای متفاوت است.

سکندرخان گفت: من به شما وعده می‌دهم در طول حضورم موسسه اکو با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، تصویر بهتری از ایران در کل منطقه ارائه دهیم.

وی در ارتباط با فعالیتش در موسسه فرهنگی اکو توضیح داد: سازمان ملل بودجه اقتصادی‌اش بسیار بیشتر از بودجه بخش فرهنگی است و این سبب شده تا بسیاری از طرح‌ها به اجرا نرسد هرچند تلاش دارم تا بودجه فرهنگی را افزایش دهم.

رییس سازمان اکو در ارتباط با برنامه‌های اجراشده در موسسه اکو گفت: ازجمله برنامه‌های اجراشده در اکو می‌توان به برنامه بزرگداشت شب یلدا اشاره کرد و کمپینی که برای حمایت از غزه به راه افتاد.

وی با اشاره به اساسنامه سازمان اکو گفت: بر اساس اساسنامه اکو این موسسه باید ترویج دهنده ادیان های کشورهای عضو خود باشد، بر این اساس ما باید ترویج دهنده دین اسلام باشیم هر چند تا امروز برنامه مؤثری نداشته‌ایم و یکی از دلایل آن محدودیت منابع مالی است که امیدواریم در آینده بودجه موسسه اکو افزایش پیدا کند.

سکندرخان درباره حضور خود در سازمان اکو گفت: من امروز تلاش دارم اصلاحات خوبی را پیاده کنم و در این زمینه در نظر دارم تا راه ارتباطی موسسه را با مراکز فرهنگی کشورهای عضو اکو وسعت دهم و در تلاشیم تا ارتباط ‌با فعالان فرهنگی در ایران گسترش پیدا کند.

رئیس موسسه فرهنگی اکو در پایان گفت: در مدتی که در موسسه اکو هستم با استفاده از ظرفیت‌هایی که اشاره شد و بهره‌مندی از سالن‌های باکیفیت در ایران، از هنرمندان پاکستانی و ترکیه‌ای دعوت می‌کنم تا اجراهایی در تالار وحدت برگزار کنند و حتی زمینه برگزاری اجرای مشترک فراهم شود.

قبل از این گفتگو رئیس موسسه اکو از بخش های مختلف بنیاد رودکی بازدید به عمل آورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha