به گزارش خبرنگار ایرنا، این کتاب در ۱۰۰ صفحه از سال ۱۳۱۰ تا سال ۱۴۰۰ از سوی نوروز بها کارشناس ارشد امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران- منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر دانش آموخته کارشناس ارشد امور دریایی(۲۰۰۵ ) دانشگاه جهانی دریانوردی مالمو - سوئد طبق گفته او مدت سه سال در دوران کرونا تالیف شده است.
اطلاعات موجود در این کتاب در برگیرنده موضوعاتی چون ورود نخستین شناور های خدماتی، نیروی انسانی، شناورهای خارجی، محموله های تجاری به بندر، مخابرات دریایی، غرق شدن دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک تهران و غرق شدن ملوان اسکله در حوضچه بندر، غرق شدن فار آشوراده در دهه ۳۰، یدک کش های علم کوه و ولشت، نوشهر، پهلوی دوم و تعطیلی بنادر مازندران در پی کاهش سطح تراز آب دریای مازندران و باز گو کردن خاطرات آن دوران بوده است.
در این آیین، افزون بر سخنرانی و بیان خاطرات مدیران و سایر کارکنان پیشکسوت به ویژه نسل های دوم تا چهارم در دوران فعالیتشان در بندر نوشهر همچنین از زحمات چندین ساله مولف این کتاب قدردانی کردند.
نوروز بها مولف این کتاب در این فیلم توضیحات بیشتری ارایه میکند:
بندر نوشهر به مساحت حدود ۴۰ هکتار در زمان حاضر دارای ۹ پست اسکله تجاری و خدماتی بوده است و یکی از نزدیک ترین بنادر به مرکز کشور تهران است.
استان مازندران به دلیل دارا بودن سه بندر مهمترین استان کشور محسوب می شود که نقش اساسی در زمینه صادرات و واردات دارد و بندرنوشهر نیز به عنوان یکی از قدیمی ترین بندر مازندران از دیرباز سهم ویژه و استراتژیکی در زمینه درآمدزایی، فرصت های شغلی و سرمایه گذاری داشته است.
نظر شما