مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در تشریح برگزاری این جشنواره محورهای آن را پایگاه اطلاع رسانی و خبر، شبکههای اجتماعی و پیام رسان ها، نرم افزارهای کاربردی، کلیپ، موشن گرافیک، پویانمایی و انیمیشن اعلام کرد و گفت: مهلت ارسال آثار تا ۳۱ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ است.
وی با بیان اینکه آدرس دبیرخانه جشنواره کرمانشاه خیابان موید، جنب پارک شیرین، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه است، ادامه داد: علاقمندان برای شرکت در این جشنواره میتوانند آثار خود را به شماره ۰۹۹۰۸۴۹۱۸۶۱ در پیام رسان های داخلی ارسال نمایند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه در ادامه گفت: ضریب انتشار و میزان مشاهده محتوا معیارهای اصلی ارزیابی و مورد توجه ویژه داوران خواهد بود.
سردار خوشبخت با بیان اینکه روش های مقابله دشمنان با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تغییر کرده است، افزود: امروزه دشمنان به جای جنگ نظامی، با جنگ نرم و با استفاده از ابزار رسانه و فضای مجازی، به دنبال رسیدن به اهداف شوم خود هستند.
وی ادامه داد: مهمترین برنامه امسال برگزاری جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس در عرصه فضای مجازی است؛ شناسایی فعالان عرصه دفاع مقدس و استفاده از این فعالان در شبکه سازیهای مورد نظر و ایجاد زیرساخت مناسب و حمایت از فعالان این عرصه، تهیه بانک اطلاعاتی از فعالان عرصه دفاع مقدس و تلاش برای نخبه پروری در عرصههای مختلف از دیگر اهداف بر گزاری این جشنواره ملی است.
سردار خوشبخت گفت: آثار خوبی از استان کرمانشاه برای مشارکت در جشنواره های گذشته ارسال شده و امید داریم در آینده نیز آثار بیشتری جمع آوری و تا پایان اردیبهشت به این جشنواره ارسال شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه افزود: فعالان فضای مجازی استان کرمانشاه در این جشنواره درخششهای خوبی داشته اند و در قسمتهای مختلف نرم افزاری، حماسه شهید مدافع حرم و نقاشی دیجیتال در سال های گذشته موفق به کسب مقام های کشوری شدند.
به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در هشت سال دفاع مقدس به صورت مستقیم درگیر جنگ با رژیم بعثی عراق بود.
مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، یکهزار و ۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه نخست زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلعالفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر پایداری مردم این دیار است.
نظر شما