حجت الاسلام مهدی ارتقایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۴۰۰ نفر از این مُبلغان اعزامی و ما بقی بومی استان هستند و نیز تعداد ۶۰۰ نفر از مُبلغان را خواهران تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: این مبلغان با هماهنگی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم و سازمان تبلیغات اسلامی اعزام و در مدت یک ماه استقرار در مناطق شهری و روستایی تفسیر قرآن در قالب طرح ملی مسطورا، ترویج احکام شرعی، مسائل اعتقادی، آگاهی بخشی در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی و مسائل خانوادگی از اولویت های مباحث تبلیغی آنها خواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه هزار و ۷۰۰ مسجد فعال میزبان برنامه های ماه مبارک رمضان است افزود: ۱۶۰ جلسه جزو خوانی قرآن در سطح استان شناسایی شده است.
حجت الاسلام ارتقایی ادامه داد: سه هزار برنامه جشن نیمه ماه مبارک رمضان مصادف با ولادت امام حسن مجتبی(ع) و ۱۰ هزار جلسه برای شبهای قدر پیش بینی شده است.
۹۶۹ هزار نفر در همدان مخاطبان طرح قرآنی مسطورا هستند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: طرح ملی مسطورا "سطر سطر زندگی با آیهها" با هدف گفتمانسازی و ترویج مفاهیم قرآنی همزمان با ماه مبارک رمضان در استان اجرایی شده است که براساس برنامه ریزی های انجام شده ۹۶۴ هزار نفر از اقشار مختلف از مخاطبان آن هستند.
حجت الاسلام ارتقایی در ادامه با اشاره به ضرورت انس مردم با قرآن و اجرای پویش قرآنی طرح مسطورا گفت: بیش از یک سال و نیم است که روی این طرح کار می شود و رویکرد مُبلغان بومی و اعزامی متمرکز بر این طرح ملی است.
وی با اشاره به برنامه های دیگر در ماه مبارک رمضان افزود: غبارروبی و افطاری ساده در مساجد و حسینیهها طی این ایام برپا میشود.
نظر شما