به گزارش خبرنگار ایرنا، اسدالله عباسی روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان در استانداری اظهار کرد: دانشآموزان را باید با صنعت مانوس کرد و این مهم باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به توجه بسیاری از کشورهای توسعه یافته به مهارتآموزی اضافه کرد: دانشآموزان در این کشورها بعد از دانش آموختگی دانشگاهی بیکار نبوده بلکه با کسب مهارت، کارآفرین و تولیدکننده هستند.
استاندار گیلان در ادامه سخنانش با تاکید بر ضرورت عملی شدن فرائض دینی در مدارس اعم از نماز عنوان کرد: متولیان و دست اندرکاران آموزش و پرورش باید امکانات لازم را برای تحقق این مهم فراهم کنند و مدارس نیز از فضای نمازخانهای مناسب برخوردار باشند.
وی مدرسه را مکان مهم تعلیم و تربیت دانشآموزان عنوان کرد و افزود: فضای مدارس اعم از نمازخانه واحدهای آموزشی باید برای حضور دانشآموزان در انجام فرائض دینی مجهز باشد.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به نقش مهم خیرین در حوزههای مختلف اعم از مدرسهسازی اظهار کرد: خیرین مدرسهساز همواره برای احداث واحدهای آموزشی و فراهم کردن امکانات مدرسه پیشگام هستند؛ از اینرو برای ساخت و آمادهسازی نمازخانه در مدارس فاقد این فضا میتوان از خیرین کمک گرفت.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع مولدسازی و توجه به آن اضافه کرد: واحدهای آموزشی خالی در گیلان باید صرف فعالیتهای فرهنگی شود، این موضوع باید مورد توجه جدی مسئولان آموزش و پرورش باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این جلسه در سخنانی گفت: در راستای مولدسازی، طرحهای خوبی در دولت سیزدهم انجام شد که در این ارتباط تاکنون ۱۹ ملک این اداره کل در راستای مولدسازی قرار گرفت.
محمدحسین رمضانی با اشاره به برگزاری سه آزمون استخدامی آموزش و پرورش افزود: حدود ۷۵۷ نومعلم جدید در سال تحصیلی آینده به آموزش و پرورش گیلان اضافه میشوند و ضمن اینکه ۴۴۰ دانش آموخته از دانشگاه فرهنگیان نیز به این آمار افزوده خواهد شد.
وی بیان کرد: برای سال تحصیلی آینده، ۵۲ هزار ساعت حقالتدریس نیازست که باید برنامهریزی و اعتبار لازم برای این کار دریافت شود.
رمضانی در ادامه با بیان اینکه آزمون خرداد پایه دهم، یازدهم و دوازدهم دانشآموزان به صورت نهایی برگزار خواهد شد، افزود: این آزمون با شرکت ۶۲ هزار دانشآموز در گیلان برگزار خواهد شد ضمن اینکه نوع سئوالات مفهومی در نظر گرفته میشود.
وی با اشاره به طرح نظام مراقبت از آسیبهای اجتماعی (نماد) اظهار کرد: برای نخستین بار، ۱۴ دستگاه با آموزش و پرورش گیلان در اجرای این طرح همکاری دارند که البته برخی پای کار هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به طرح راهیان نور و پیشرفت در استان افزود: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت از کارهای آموزش و پرورش است در این ارتباط از فرمانداریها و شهرداریها درخواست میشود تا به آموزش و پرورش کمک کنند.
استان گیلان دارای افزون بر ۳۷۰ هزار دانشآموز است.
نظر شما