۲۳ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۰۰
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 85417341
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۵ درصد اعتبارات استانی در کردستان تخصیص داده شد

۲۳ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۰۰
کد خبر: 85417341
۴۵ درصد اعتبارات استانی در کردستان تخصیص داده شد

سنندج-ایرنا- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان گفت: از مجموع اعتبارات استانی در سال ۱۴۰۲ تاکنون ۴۵ درصد آن تخصیص داده شده است.

به گزارش ایرنا، اکبر محمدی روز چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: یکی از مهمترین اتفاقات در بخش عمرانی در سال‌جاری، افتتاح بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان پروژه در دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان است.

وی با اشاره به اینکه افزون بر ۴۷ هزار میلیارد تومان مجموع تعهدات سفرهای رئیس جمهور به استان است، اضافه کرد: تامین بخشی از این تسهیلات سهم سازمان برنامه و بودجه است که تاکنون پنج هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان ادامه داد: اعتبارات استانی ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود که به سه هزار و ۲۲ میلیارد تومان افزایش یافت و تا به امروز ۴۵ درصد اعتبارات استانی تخصیص پیدا کرده است.

محمدی یادآور شد: هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان اعتبار پروژه های ملی، ۲۷۴ میلیارد تومان هم پروژه های ملی استانی شده است که میزان تخصیص اعتبارات عمرانی از این محل ۷۱۲ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه ۸۳۵ میلیارد تومان اعتبار برای حقوق کارکنان دستگاه های اجرایی استان را تامین کردیم، اظهار کرد: امسال میزان تخصیص اعتبارات هزینه ای استان برای نخستین بار به ۱۱۰ درصد خواهد رسید.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان بیان کرد: برای سال ۱۴۰۳، اعتبارات استانی ۱۰۰ درصد افزایش یافته و به پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان هم در این جلسه در ارتباط با تامین زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان، اظهار کرد: براساس ماده قانونی مربوط به امور اراضی، حق استفاده از اراضی کشاورزی درجه یک و دو را برای اجرای طرح مسکن ملی نداریم و اگر این مهم رعایت شود در اطراف سنندج، قروه، دهگلان و کامیاران مشکل تامین زمین را خواهیم داشت.

کیومرث حبیبی بر تامین زمین و ارائه راهکار برای اجرای طرح مسکن ملی در شهرهایی که با مشکل مواجه است تاکید کرد و گفت: برای تامین زمین در این شهرهای استان به مساعدت وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه های نظارتی نیاز داریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ۲ مزیت اصلی استان حمل و نقل ریلی و مرز است، اظهار کرد: براساس سیاست وزارت راه و شهرسازی ۲۷ نقطه ساحلی در چهار استان کشور تعیین شده تا پشتیبان استان هایی باشند که به ساحل دسترسی ندارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان ادامه داد: این فرصت در اختیار استان های کشور قرار داده شده که سرمایه گذاری های در راستای صادرات در نقاط ساحلی تعیین شده انجام دهند که امید می رود کردستان هم از این شرایط بوجود آمده نهایت بهره برداری را کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان هم در این جلسه به ارائه گزارش مفصلی از عملکرد و میزان رشد تولید در بخش های ذیربط مجموعه مدیریتی‌شان پرداختند.

در این جلسه طرح نیروگاه خورشیدی در دیواندره، ناحیه صنعتی کامیاران، طرح تولید آهک در بیجار، کنسانتره سنگ آهن دیواندره و احداث شهرک شیلاتی در بانه که مصوبه کارگروه زیربنایی استان را داشتند طرح و مورد تصویب اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان هم قرار گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha