به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمد مهدی فداکار روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان افزود: برخی شهرها به لحاظ گردشگری و جاذبههای تاریخی، گردشگران خارجی زیادی دارند که استفاده از نام لاتین شهر بلامانع است اما استفاده آن برای همه شهرها و تنها به شکل لاتین هیچ ضرورتی ندارد و باید اصلاح شود.
حجتالاسلام ابراهیم حمیدی رییس کل دادگستری استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به وجود قانونی مشخص در ممنوعیت به کارگیری اصطلاحات بیگانه بر رعایت این قانون تأکید کرد و گفت: نقش هر دستگاه در رعایت این قانون و برخورد با متخلفان مشخص شده است.
تابلوهایی که از اسامی بیگانه استفاده میکنند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز در این نشست به روند گردش کار ثبت درخواست تاییدیه سردر اصناف اشاره کرد و گفت: تعداد تابلوهایی که از اسامی بیگانه استفاده میکنند زیاد است.
محسن روحی افزود: تائیدیه نام اماکن تجاری باید از سوی فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد و نامهای پیشنهادی در سامانه سردر اصناف از سوی کارشناس مربوطه و در صورت ضرورت با هماهنگی فرهنگستان زبان و ادب فارسی تایید یا رد میشود.
وی ادامه داد: اگر استفاده از نامهای بیگانه به دلیل وجود یک برند خاص ضرورت داشته باشد براساس قانون، ۷۰ درصد تابلو باید به زبان فارسی و تنها ۳۰ درصد به زبان بیگانه باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان بیان کرد: نگرفتن پروانه صنفی و تفاوت نام تایید شده با سردر، از دلایل تخلف در نامگذاری سردر است که در صورت تخلف به فروشگاه برای تعویض تابلو اخطار داده میشود.
وی به ساخت یادمان شهدای حادثه تروریستی کرمان نیز اشاره کرد و گفت: ساخت یادمان به شهرداری واگذار شده که طی فراخوان، طرحهای هنری جمعآوری و طرح برتر پس از تایید شورای فرهنگ عمومی اجرا میشود.
نظر شما