به گزارش خبرنگار ایرنا ، سرهنگ ناصر شکری روز شنبه در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی و مرزبانی شهرستانهای مختلف استان از همکاری این نیروها برای حفاظت از میراث فرهنگی استان قدردانی کرد و افزود: حفاظت از همه این آثار در گستره جغرافیایی استان به تنهایی از سوی یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی ممکن نیست و همکاری نیروهای نظامی و انتظامی در این راستا از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: پارسال نیروهای انتظامی و مرزبانی استان نقش چشمگیری در حفاظت از آثار تاریخی استان داشتند و برای تداوم حفاظتها همکاریهای لازم با یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی استان انجام شده است.
سرهنگ شکری تصریح کرد: علاوه بر نیروهای نظامی و انتظامی، نقش کمکهای مردمی نیز در حفاظت از آثار تاریخی بسیار مهم است و ما از مردم تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تجاوز به حریم آثار تاریخی در سراسر استان از طریق شماره تلفن ۰۹۶۶۲ در سطح ملی و شمارههای ۳۳۲۳۴۰۵۰ و ۳۳۲۴۱۰۷۰ در سطح استانی اخبار و اطلاعات لازم را به یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی اطلاع دهند.
استان اردبیل با پیشینه قوی فرهنگی دارای آثار تاریخی فراوان در بین استانهای کشور است. مجموعه تاریخی بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی به عنوان نگین بناهای باستانی استان ، بقعه شیخکلخوران متعلق به امینالدین جبرئیل پدر شیخ صفیالدین اسحق جد سلاطین صفوی واقع در روستای کلخوران ، خانه ارشادی ، حمام ملاهادی ، برج شاطر ، پل هفت چشمه ، مجموعه بازار تاریخی و مسجد جمعه از جاذبههای اردبیل هستند.
مقبره شیخحیدر ، کاروانسرای قانلیبولاغ ، سنگ نبشتههای ساسانی ، قلعههای دیو ، قهقهه و کهنه در مشگینشهر ، قیز قلعه و شاهتپه در گرمی ، حمام سنگی در کوثر ، قلعه بوینییوغون در نیر ، هفت تپه در خلخال و بناهای باستانی بازمانده از دورههای مختلف در گوشه و کنار این خطه نمونههایی دیگر از تاریخ و فرهنگ این دیار است.
نظر شما