دکتر محمد شاه ویسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف نیز توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان سنندج در طرح سلامت نوروزی پلمب شد.
وی افزود: در طرح نوروزی، از پنج هزار و ۹۱۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۴۳ مرکز اقامتی، سه هزار و ۱۰۲ اماکن عمومی، چهار پایانه مسافربری، ۴۰ مرکز بین راهی و ۱۸۰ سامانه آبرسانی بازرسی صورت گرفت.
رئیس مرکز بهداشت سنندج با اشاره به صدور ۴۸۴ مورد اخطاریه به اصناف مختلف، اضافه کرد: پیگیری ۲۴ مورد شکایت شهروندان در سامانه ۱۹۰، ۳۵۱ مورد سنجش و تست کلر باقیمانده آب، ۷۳ مورد نمونه برداری مواد غذایی و ۱۶۵ مورد نمونه برداری میکروبی آب، از دیگر اقدامات بهداشت شهرستان در طرح نوروزی بود.
دکتر شاه ویسی یادآورشد: این طرح در قالب ۲ اکیپ صبح و ۲ اکیپ شب و یک اکیپ مشترک همراه با بازرسان دامپزشکی، صنعت و معدن و تجارت، شرکت پخش و پالایش فرآورده های نفتی و تعزیرات حکومتی از همه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در حال اجراست و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
وی تاکید کرد: سامانه مدیریت ارتباطات مردمی ۱۹۰(به صورت تلفنی) پاسخگوی شکایات مردمی در هر ساعت از شبانه روز است.
نظر شما