به گزارش ایرنا مسعود نوری پور روز یکشنبه به رسانهها اعلام کرد: در پی دریافت گزارش مردمی توسط دوستداران محیط زیست مبنی بر فروش گوشت پرندگان وحشی در سطح بازار، محیط بانان این اداره بلافاصله وارد عمل شدند و موفق به شناسایی ۲ نفر عامل عرضه و فروش غیرمجاز گوشت پرندگان وحشی شدند.
وی ادامه داد: با توجه به محدودیتهای قانونی موجود در فصل ممنوعه صید، تمام اقلام و وسایل مرتبط از جمله لاشه تعداد قابل توجهی از انواع پرندگان وحشی از این فروشندگان غیرمجاز ضبط و این متخلفان پس از تکمیل مستندات به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول درخصوص تخلف صورت گرفته با اشاره به مواد پیش بینی شده در قانون شکار و صید گفت: مطابق با بند الف ماده ۱۱ قانون یادشده، در صورتیکه فرد یا افرادی اقدام به شکار و صید در فصول و ساعات ممنوع تعیین شده نمایند، محکوم و متحمل حبس یا جبران خسارات وارده میشوند.
وی افزود، پس از پایان فصل ممنوعه، علاقهمندان به شکار و یا صیادان معیشتی هر کدام میتوانند با مراجعه به ادارات حفاظت محیط زیست اقدام به دریافت پروانه فعالیت کنند و در چارچوب قانون از آن بهره مند شوند.
به گزارش ایرنا همه ساله با آغاز فصل زاد و ولد جانداران وحشی به علت حساسیت موجود و پیشگیری از تنش در چرخه زیستی حیات وحش، سازمان حفاظت محیط زیست محدودیتهای موقتی در موضوع شکار و صید تا زمان پایان این فصل اعمال میکند و تمام فعالیتهای مربوط به شکار، صید و یا زنده گیری حیات وحش متوقف و غیرقانونی تلقی میشود.
ممنوعیت شکار و صید پرندگان وحشی در ۶ ماهه نخست هر سال برابر با زمان تخمگذاری تا زمان پرواز و زادآوری اعمال میشود.
نظر شما