۲۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱
کد خبر: 85447043
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

راهکارهای محرومیت زدایی از محلات کم برخوردار شیراز بررسی شد

شیراز -ایرنا- نخستین جلسه هیات‌رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت(ع) در سال ۱۴۰۳ با اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز و تعیین اعتبار و تکلیف هر دستگاه‌ در سند محرومیت‌زدایی مناطق کم برخوردار این کلانشهر برگزار شد.

به گزارش ایرنا، نخستین جلسه هیئت‌رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت(ع) در سال ۱۴۰۳ در فرمانداری شیراز برگزار و در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت سند محرومیت‌زدایی بر همگرایی و اهتمام برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار تأکید شد.

تکلیف هر دستگاه مشخص شود

فرماندار شیراز در این جلسه که راهبرد محرومیت‌زدایی از سطح این شهرستان را مورد بررسی قرار داد، گفت: باید برای رفع محرومیت از محلات این شهرستان اهتمام شود، ضمن اینکه مطابق سند تکلیف هر دستگاه مشخص باشد.

لطف‌الله شیبانی که به‌عنوان رئیس قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت(ع) شیراز سخن می‌گفت، بر نقش هر دستگاه در رفع محرومیت تأکید و بیان کرد: رویکرد محرومیت‌زدایی باید اساس کار دستگاه‌ها باشد و این مهم در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتبارات هر دستگاه در این سند باید مشخص باشد، اظهار کرد: محرومیت‌زدایی تنها وظیفه شهرداری نیست و همه دستگاه‌ها باید ورود کنند.

سید ابراهیم حسینی بر اساس اختیارات قانونی شورا خواستار پای‌کار آمدن همه دستگاه‌های اجرایی دخیل در امر محرومیت‌زدایی شد.

سه درصد برای محرومیت زدایی کافی است؟

شهردار شیراز در ادامه این نشست از اختصاص سه درصد بودجه عمرانی این کلانشهر برای رفع محرومیت از چهره محلات شیراز خبر داد که این سوال مطرح است که آیا این میزان اعتبار می تواند رخت محرومیت را از مناطق کم برخوردار شیراز ببرد؟

بسیاری از ساکنین محلات شیراز علیرغم قرارگیری در یکی از کلان شهرهای ایران از محرومیت های زیادی رنج می برند که رفع آن نیازمند توجه ویژه ،بودجه کلان و کار جهادی است.

شهردار که در این جلسه از اهتمام شورای اسلامی شهر و شهرداری کلان‌شهر در دوره ششم مدیریت شهری بر رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار سخن می‌گفت، به اختصاص سه درصد از بودجه سالانه عمرانی در این راستا اشاره و بیان کرد: باید سند محرومیت‌زدایی ۴۰ محله به‌عنوان سندی هدف برای دیگر محلات کم برخوردار قرار گیرد.

محمدحسن اسدی که همگرایی و اهتمام همه دستگاه‌ها در رفع محرومیت‌ را مورد تأکید قرار می‌داد، بر همگرایی و استفاده از همه منابع برای انجام این مهم تاکید کرد.

وی همچنین از اختصاص اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی در بودجه سال جاری برای محرومیت‌زدایی معادل سه درصد بودجه عمرانی امسال شهرداری شیراز خبر داد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمدبن موسی(ع) نیز که از تلاش برای رفع محرومیت از چهره نقاط کم‌برخوردار شهرستان شیراز سخن می‌گفت، بر سیاست‌گذاری و تهیه شناسنامه برای پروژه‌ها و محلات و فعالیت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.

مجید علی‌پور که به‌عنوان دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) سخن می‌گفت، عنوان کرد: در این جلسه هیئت‌رئیسه باید سیاست‌های کلیدی مشخص و سند تدوین شود.

وی بیان کرد: باید بر مبنای این سند نیازها احصا و عزمی جدی در این راستا شکل گیرد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) همچنین گفت: محرومیت‌زدایی در دوره فعلی شورای شهر به ادبیاتی رایج تبدیل‌شده و قابل‌تقدیر است.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز بر انجام وظایف هر دستگاه و همچنین تعیین اعتبارات آن‌ها تأکید کرد.

سیده مریم حسینی با اشاره به اقدامات محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در ۱۵۲ محله تصریح کرد: اقدامات ارزنده‌ای در سطح محلات کم برخوردار در مناطق مختلف روی‌داده است که باید در این گام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی نیز با همگرایی پای‌کار آیند.

محمدعلی راضی معاون شهردار شیراز نیز در این جلسه به تشریح سند ۱۵۲ محله در ۲ مرحله ۴۰ و ۱۱۲ محله و همچنین وظایف ۱۸ دستگاه در قرارگاه پرداخت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha