به گزارش ایرنا از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، محسن رضاییان در این باره گفت: روز گذشته بر اساس گزارش رسیده مبنی بر دیده شدن یک راس بره میش وحشی در این شهرستان، ماموران اجرایی این اداره در محل حضور یافته و پس از بررسی موضوع، حیوان وحشی را زنده گیری کرده و برای درمان اولیه و نگهداری به یگان حفاظت محیط زیست استان تهران انتقال دادند.
وی با اشاره به اینکه در این شهرستان با توجه به ساخت و سازهای زیاد و نزدیک شدن مناطق مسکونی به زیستگاه ها شاهد این چنین اتفاق ها در این شهرستان هستیم، اظهار داشت: شهروندان دوست داران محیط زیست در صورت مواجه با اتفاقات این چنینی قبل از هرگونه اقدام با شماره تماس ۷۶۲۸۶۴۶۰ اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس یا سامانه ۱۵۴۰سازمان حفاظت محیط زیست تماس بگیرند.
به گزارش ایرنا، قوچ و میش، گوسفند وحشی بومی منطقه خزر از شرق ترکیه، ارمنستان، آذربایجان تا ایران است ، اینگونه در ایران جمعیت آسیب پذیری دارد و با ادامه روند کنونی، در خطر انقراض قرار خواهد گرفت.
گوسفند وحشی در فصل بهار به ارتفاعات بالاتر می رود که شاید به دلیل آغاز رویش بهاری علفها در ار تفاعات باشد، آنها تابستان را هم در همان ارتفاعات بالا میگذرانند. گلهها برای دوری از گرمای تابستان، دامنههای شمالی با شیب ملایم را برای استراحت انتخاب میکنند تا علاوه بر استفاده از خنکی دامنه شمال، از حشرههای موذی هم در امان باشند. با آغاز پاییز و زمستان، گله های گوسفند وحشی به مناطق کمارتفاعتر و درهها و گودیها پناه میآورند. زیرا با آغاز فصل سرما، نیاز به آب کمتر میشود. به علاوه علفها بیشتر در گودی و مناطق کمارتفاع رشد میکنند. آنها در این مهاجرتها، مسیرهایی سنتی دارند.
نظر شما