به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین رضا عزت زمانی روز سه شنبه در اولین اجلاسیه خانههای دین و زندگی سیستان و بلوچستان، بیان کرد: خانههای دین و زندگی رویشی از زنان با وقار و مادران فهیمی هست که با تمام قابلیتها، ظرفیتها و خلاقیت ویژه با نگاه محبت آمیز، با ایجاد یک اتحاد و انسجام و ارتباط دادن دلها اقدام به جذب افراد کرده و در خانه خود تا زمانی که زنده اند در سینههای افراد نفوذ کرده و اقدام به فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه زن در جوامع مختلف به عنوان یک کالای بی هویت و بی ارزشی است که افراد از آن برای رسیدن به اهداف و اقدامات شیطانی خود استفاده میکنند، افزود: در این جوامع تمام سرمایه اش زن را میگیرند و آنان به مردوارگی دچار میشوند و از زن بودن خود خجالت می کشند، آنان قدر این سرمایه و عظمت را ندانسته و عفت و حیای آنها تبدیل به سرمایهای برای هوس برخی از افراد میشود.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور تاکید کرد: زن مسلمان به برکت امام راحل (ره) و شهدا و انقلاب اسلامی، هویت خود را فهمید و شناخت؛ امام راحل در زمان فعالیتهای انقلابی خود در جمع خانههای ساده و بانوان خانه دار حاضر میشد و آنان را رهبران نهضت، خطاب میکرد، این موضوع یک حقیقت در وجود زنها هست چرا که زن قدرت عاطفه و محبت و عطوفت و عفت را داشته و با آنها، جامعه را رهبری میکند.
وی اضافه کرد: در غزه نیز قدرت رهبری جامعه را به واسطه زنان میبینیم، آنان در سختترین شرایط ممکن قرار دارند اما مردانه ایستاده و دفاع میکنند.
وحدت شیعه و سنی رمز دیروز و موفقیت کشور و امت اسلامی هست، نباید نگاه ما دوگانه و قومیتی باشد، خدا تفاوتها را برای تفاهم قرار داده است
حجت الاسلام عزت زمانی بیان کرد: در کشور پروژههای بزرگ و کوچک با میلیاردها تومان اعتبار در حال اجراست اما برای رسیدن به درک و فهم خانههای دین و زندگی باید قدرت هدایت جامعه را دید، هویت پیوند اجتماعی که در این محلها شکل میگیرد و شیطان از آن گریزان است، شما فعالان این مجموعههای مردمی باید قدر این اقدامات و فعالیتها را دانسته و بدانید شبکههایی شکل گرفته و مجاهدتهای شما الگوی کارهای فرهنگی میشود که قابلیت اتصال و پیوند را ساده و بی آلایش و همه فهم دارا است.
وی تاکید کرد: دشمن در تلاش است تا بین ما فاصله بیندازند، وحدت شیعه و سنی رمز دیروز و موفقیت کشور و امت اسلامی هست، نباید نگاه ما دوگانه و قومیتی باشد، خدا تفاوتها را برای تفاهم قرار داده است.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور تاکید کرد: نگاه ما در سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه توانمند سازی، پشتسیانی از این خانههای دین و زندگی است، در شورای اجتماعی کشور و هرجا که توانسته ایم و بتوانیم دفاع از فعالیتهای شما را انجام و قابلیتها و توانمندیها را اطلاع رسانی خواهم کرد، شبکه توزیع در سطح کشور به مثل مجموعه کتاب شهر در ذیل سازمان تبلیغات اسلامی در حال فعالیت هستند که میتوان برای عرضه تولیدات بانوان در خانههای دین و زندگی از ظرفیت آنها بهره گیری کرد.
اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم با تقدیر و تاکید بر توسعه و گسترش خانه های دین و زندگی در استان، گفت: مجموعه مدیریتی این خطه پهناور، آماده حمایت و گسترش از خانه های دین و وزندگی است.
رضا شریفی اظهار کرد: مصداق بارز دغدغه رهبر معظم انقلاب با توجه به نام گذاری امسال به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، همین خانه های دین و زندگی است، براین اساس باید برای گسترش و افزایش این مجموعه ها تلاش کرد.
وی گفت: خانه های دین و زندگی مجموعه هایی اثرگذار بوده و در کنار سایر کنش گران اجتماعی و تشکلهای مردمی و سمن ها، می توانند تاثیرگذار باشند، دشمن به دنبال کم رنگ کردن نقش مردم و القای وجود اختلاف فی ما بین دستگاه های اجرایی با کف جامعه و فاصله انداختن بین این دو است و متاسفانه برخی از داخل نیز به این موضوع دامن می زنند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ما کم کاری و بدکاری ها در برخی از حوزه ها را قبول داریم و از این بابت، عذرخواهی می کنیم، در تلاش برای جبران آنها هستیم، در حالی برخی از اتفاقات به مثل اتفاقات اخیر در راسک و چابهار به صورت سازمان یافته از سوی سرویس های جاسوسی هدفگذاری و اجرایی شد به صورتی که در اتفاقات اخیر فعالیتشان پیوست عاطفی و اجتماعی داشت که این اقدامات برای انتقام جریان هشت مهر یا دختر چابهاری انجام شد و شاید در ظاهر بخشی از مردم مردد شدند؛ اما برادران و خواهران شیعه و سنی و زابلی و بلوچ ما هر دو با نا امن بودن استان مخالفند.
وی افزود: سالی که گذشت، سال پروژه های بزرگ و امسال سال افتتاح آنها خواهد بود، هیچ کدام از برادران و خواهران شیعه و سنی و فارس و بلوچ، حاضر به تعطیلی هیچ یک از این ابر پروژه ها نیستند، همه ما در یک کشتی قرار داریم و به هیچ عنوان اجازه ایجاد خلل در این طرح ها را نمی دهیم، خوشنامی و بدنامی استان برای همه ماست، ما قطعا اجاده نمی دهیم برخی از گروهک ها به اسم دفاع از حقوق اهل سنت و بلوچ استان را نا امن کنند و مسیر آبادانی و توسعه و خوشنامی استان را با قوت ادامه خواهیم داد.
تلاش برای راه اندازی هزار خانه دین و زندگی در سیستان و بلوچستان
مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان از تلاش برای رسیدن آمار خانه های دین و زندگی استان به یکهزار واحد خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی جهانشاهی هم در این مراسم گفت: از پنج سال گذشته تاکنون اجرای طرح خانه های دین و زندگی در سیستان و بلوچستان به عنوان یک پایگاه فرهنگی در استان در حال پیگیری و اجراست و در حال حاضر با همه حمایت های صورت گرفته از سوی استانداری و تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادهای مرتبط، حدود ۳۰۰ خانه دین و زندگی در استان راه اندازی و مشغول به فعالیت هستند.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم در راستای گسترش کمی و کیفی فعالیت خانه های دین و زندگی، آمار این مجموعه در استان را به یکهزار واحد افزایش دهیم، این مجموعه ها کاملا مردمی و با توان خود مردم فعالیت می کنند.
این مقام مسوول با بیان اینکه محدوده فعالیت خانه های دین و زندگی به یک کوچه و خیابان محدود است، افزود: مقابله با آسیب های اجتماعی، اشتغالزایی و فعالیتهای مذهبی از جمله فعالیتهای این مجموعه هست.
وی اظهار کرد: برای خانه های دین و زندگی سرمایه گذاری ویژه ای کردیم که برگزاری یک دوره آموزش برای ۵۰ نفر از دختران برای حلقه داری و شبکه سازی از جمله فعالیتهای انجام شده در این حوزه در استان است، این مجموعه ها نیاز به مخاطب ندارد و خود مردم و فعالان آنها برای خود شبکه مردمی دارند.
حجت الاسلام جهانشاهی تاکید کرد: خانه های دین و زندگی دارای اثرگذاری بسیاری هستند به طوری که در برخی از نقاط فقدان و ضعف ها را پر می کنند، ما از این مجموعه ها با تمام توان حمایت می کنیم.
نظر شما