به گزارش ایرنا " محمد خوانساری " روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ایجاد شبکه فیبر نوری با مشارکت شهرداران استان بوشهر به عنوان یکی از زیرساختهای مهم شهرها با سرمایهگذاری بخش خصوصی و با هدایت، نظارت و تنظیمگری دولت انجام میشود.
وی افزود: برای ۴۰ شهر استان بوشهر برنامهریزی لازم در ایجاد بزرگراه فیبر نوری انجام شده و تا پایان امسال همه نقاط این استان به شبکه فیبر نوری متصل میشود.
خوانساری بیان کرد: در اجرایی شدن طرح شبکه طرح فیبر نوری در شهر بوشهر ۱۰۰ کیلومتر برنامهریزی شده که تاکنون بیش از ۴۰ کیلومتر آن انجام شده است.
وی ادامه داد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پیگیری و پیشبرد طرح فیبر نوری برای هر استان یک معین از میان معاونان خود را مامور کرده که برای استان بوشهر رئیس سازمان فناوری اطلاعات تعیین شده است.
معین فیبر نوری استان بوشهر اضافه کرد: در استان بوشهر ۲ اپراتور "صبانت" و "ایرانسل" مسئولیت حفاری برای فیبر، تجهیز کارگاه، نصب تجهیزات و ارائه خدمات به مردم، خانوادهها و کسبوکارها را بر عهده دارند.
خوانساری ادامه داد: سرمایهگذاریهای این حوزه را بخش خصوصی انجام داده و دولت وظیفه قاعدهمندسازی و تنظیمگری ، دادن مجوزها و پروانهها به شرکتهای دارای شرایط است که مشغول اجرای طرح در شهر هستند.
رییس سازمان فناوری اطلاعات گفت: اولویت نخست در فیبر نوری، مناطق دارای جمعیت ثابت است و برای مناطق گردشگری تقویت شبکه تلفن همراه در اولویت است.
خوانساری ادامه داد: یکی از برنامههای مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه زیرساختهای شبکه فیبر نوری است.
رییس سازمان فناوری اطلاعات یادآور شد: این مهم سبب توسعه کسب وکارها با اینترنت پرسرعت و تسریع در دسترسی به خدمات دولت خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت شبکه فیبر نوری در دسترسی پرسرعت مردم به خدمات اینترنتی گفت: شبکه فیبر نوری سرعت دریافت خدمات به جامعه هدف در اتصال به فعالیتهای اینترنتی را ۸۰ تا ۱۰۰ برابر افزایش میدهد.
نظر شما