سرهنگ موسی بزرگی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ۷۰ نقطه حادثهخیز در محورهای مواصلاتی سمنان شناسایی شد که با همراهی دستگاههای مسوول ۲۸ نقطه در زمینه رفع نقص و آشکارسازی اقدام شد.
وی ادامه داد: رعایت نکات ایمنی و اصول رانندگی در کنار رفع نقص نقاط حادثهخیز عامل مهم در کاهش تصادفات است.
وی تاکید کرد: یک ربع استراحت بعد از ۲ ساعت رانندگی راهکار موثر در کاهش تصادفات جادهای است و انتظار میرود رانندگان رعایت این اصل مهم را مدنظر داشته باشند.
به گفته این مسوول، واژگونی ناشی از خستگی و خوابآلودگی سهم ۶۰ درصدی در تصادفات جادهای استان سمنان دارد که توقف کوتاه رانندگان برای استراحت بعد از ۲ ساعت رانندگی از بروز بسیاری از حوادث ناگوار جلوگیری میکند.
رییس پلیس راه سمنان گفت: کیفیت خودروها، داشتن سرعت غیرمجاز، انحراف به چپ خودروها، عدم رعایت فاصله طولی و عدم توجه به جلو از دیگر عوامل بروز تصادفات جادهای در این استان است که اننظار میرود رعایت این نکات ایمنی مورد توجه رانندگان باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، واژگونی در جاده های استان سمنان سهم حدود ۶۰ درصدی از حوادث رانندگی دارد که از میانگین کشوری بالاتر است و علت اصلی این مساله خستگی و خوابآلودگی رانندگان به دلیل یکنواختی و کویری بودن جاده ها عنوان شده است.
استان سمنان بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و راه روستایی دارد، بیش از ۶۰۰ کیلومتر از مسیر بیش از ۹۰۰ کیلومتری محور تهران- مشهد از استان سمنان عبور میکند که به دلیل تردد سالانه بیش از ۱۵ میلیون نفر از جاده های استان سمنان، یکی از محورهای پرترافیک کشور به شمار می رود.
گردنه آهوان در محور سمنان- دامغان، محور دامغان- جندق، محور آرادان- گرمسار، محور گرمسار- ایوانکی، و محور میامی- سبزوار- عباس آباد، از محورهای پرتصادف استان سمنان است.
گستره جاده های استان سمنان به اندازه جادههای ۶ استان کشور است، این استان با ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع به لحاظ وسعت رتبه ششم کشوری را دارد و در هر ۶۰ دقیقه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ وسیله نقلیه از محورهای ارتباطی استان عبور می کند.
در زمان اوج سفرها در هر ۶۰ دقیقه به طور متوسط بیش از یکهزار و ۲۰۰ خودرو از محورهای استان سمنان عبور می کند که با این حجم قابل توجه تردد، واژگونی خودرو یکی از رویدادهای تلخ در محورهای سمنان محسوب می شود.
نظر شما