به گزارش روابط عمومی فنی و حرفه ای کردستان، مهرداد عظیمی دوشنبه شب در سنندج و در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده که در حال حاضر بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.
وی اضافه کرد: چهار هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور نیز در کنار صنایع بزرگ فعال است که آموزش در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید، هدف اصلی فعال سازی این آموزشگاههای جوار کارگاهی است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، افزود: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از هشت هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی برای پاسخگویی به نیاز کشور و امکان صدور آن به تمام دنیاست.
عظیمی یکی از راهبردهای سازمان فنی و حرفهای در سالجاری را افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی عنوان کرد و گفت: اقدامات خوبی در وزارتخانه در سطح کلان در حال انجام است که این اقدامات در راستای تحقق و پاسخگویی مطالبه به حق مردم در زمینه اشتغال است.
وی کاهش بیسابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و گفت: توانمندسازی دهکهای ضعیف جامعه از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو میرود.
نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفهای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.
حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استانهایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استانها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.
وی بر لزوم حفاظت از زیرساختها و نیروی انسانی سازمان فنی و حرفه ای در استان تاکید کرد و گفت: سازمان فنی و حرفهای سرمایهای است که به صورت گسترده در حال فعالیت است و کارکنان دلسوز و مجرب دارند.
حجتالاسلام پورذهبی با اشاره به زیرساختهای مناسب در دانشگاه فنی حرفه استان، حمایت مسئولان و رسیدگی به وضعیت نیروی انسانی این مجموعه را خواستار شد.
مهارتآموزی به کارگران اولویت وزارت کار است
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان هم اظهار کرد: تمام ظرفیت ادارات، سازمان ها و بانک های تابعه وزارت کار در استان را برای رفع مشکلات کارگران به کار خواهیم گرفت.
فرزاد پیشکاری، آموزش های فنی و حرفه ای را مقدمه ای برای مهارت آموزی و توانمندی سازی جوانان در ایجاد اشتغال خواند و گفت: با گذراندن این دوره ها و تلاش و همت شبانه روزی، زمینه اشتغال در جامعه فراهم خواهد شد.
وی مهارت آموزی کارگران را نیز از مهمترین اولویت ها عنوان کرد و با بیان اینکه این آموزش ها موجب ارتقای سطح علمی در کارگران به ویژه کارگران ساختمانی خواهد شد، اضافه کرد: با مهارت آموزی کارگران، شاهد کاهش حوادث کارگری و جلوگیری از آسیب های اجتماعی خواهیم بود.
پیشکاری عملکرد ادارات تابعه وزارت کار در کردستان را رضایت بخش خواند و گفت: ادارات تابعه وزارت کار در کردستان شبانه روزی در راستای خدمت رسانی به جامعه مخاطب تلاش کرده و تعامل بسیار خوبی با هم و سایر ادارات در استان دارند که این خود نقطه عطفی برای پیشبرد سیاست های دولت مردمی و وزارت کار در کردستان است.
نظر شما