به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» روز سهشنبه در مراسم بزرگداشت روز شوراهای اسلامی شهر و روستای بخش زند شهرستان ملایر افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران، مردم سالاری دینی را عینیت بخشید.
وی توفیق خدمت به مردم را یک فرصت بزرگ و الهی دانست و بیان کرد: در اکثر کشورهایی که در آن انقلاب یا کودتا رخ میدهد، حاکمان به بهانههای واهی از برگزاری انتخابات سرباز میزنند، اما امام راحل از همان ماههای اول انقلاب شکوهمند اسلامی همه امور را به رای مردم واگذار کرد و این رویه تا امروز به قوت و قدرت پا برجاست.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: در منظومه تفکر انقلاب ما، هیچ موفقیتی جز با نقشآفرینی موثر آحاد جامعه حاصل نمیشود و مردم نجیب ما با وجود تمام مشکلات بیش از ۴۵ سال است که پای این مکتب پایداری و مقاومت میکنند.
اسماعیلی گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان یک نهاد مردمی و اجتماعی میتواند با نقشآفرینی موثر، ضمن تنظیم روابط حاکمیت و مردم در استیفای حقوق و تکالیف هر دو طرف تاثیر عمیق و سازنده داشته باشد.
بخشدار زند نیز ضمن گرامیداشت روز شوراها، افزود: شوراهای اسلامی نهادهای مقدسی هستند که با الهام از دستور قرآن کریم مبنی بر مشاوره و مشورت در کارها تشکیل شده است.
«محمدرضا احمدی» بیان کرد: امروز پس از گذشت ۲۵ سال از اولین روز تشکیل شوراها ما شاهد شکوفایی و تعالی این نهال انقلاب هستیم و امروز کسی نمیتواند منکر نقش و جایگاه این نهاد مقدس شود.
وی با بیان اینکه شوراهای اسلامی پناهگاهی برای مردم است، ادامه داد: شوراها به عنوان سنگ زیرین آسیاب هستند که طبق قانون با رای مردم انتخاب شدند و به عنوان نماینده مردم در دستگاههای اجرایی و روستاها باشند.
بخشدار زند یادآور شد: هر جا شورا به عنوان نمایندگان مردم و دولت وارد عمل شدند، توسعه و آبادانی بیشتری را شاهد بودیم و از این ظرفیت باید برای تحقق شعار سال و سیاستهای دولت بهره بیشتری بگیریم.
احمدی همچنین از خدمات و زحمات شورای اسلامی روستاهای این بخش و همراهی آنها با دهیاران طی سال گذشته به ویژه در زمینه اجرای پروژههای عمرانی قدردانی کرد و گفت: شوراهای اسلامی باید دهیاران را در دریافت تعرفه عوارض یاری و از ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاها جلوگیری کنند.
عضویت بیش از ۲۵ هزار ملایری در صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان نیز در این مراسم اظهار کرد: از سال ۱۳۸۴ تاکنون در شهرستان ملایر ۲۵ هزار نفر بیمه شدهاند و تعداد هزار و ۵۰۰ نفر مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت سرپرست خانوار دریافت میکنند.
«حاتم شکری» افزود: شوراها میتوانند کشاورزان، روستاییان و عشایر را از خدمت ایجاد شده آگاه کنند، چراکه دولت دو سوم حق بیمه قشر مولد و تولید جامعه را پرداخت میکند.
وی ادامه داد: از ابتدای طرح ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان بیش از ۱۰ هزار نفر از بانوان خانهدار روستایی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر، پیش ثبتنام خود را انجام دادهاند و شوراها میتوانند افراد مشمول طرح را تا پایان اردیبهشت ماه مطلع کنند.
به گزارش ایرنا؛ در این آئین جمعی از اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا نظرات، پیشنهادات و دغدغههای خود را مطرح و در پایان از زحمات و تلاشهای آنها تجلیل شد.
نظر شما