منصور نعیم آبادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب، ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکههای بهداشت و بیمارستانهای زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.
وی بیان کرد: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز زیرپوشش تخصیص و به حساب واریز میشود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمترسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.
معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.
وی ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از حمایتهای سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.
نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان زیاد است افزود: در شاخصهای بهداشتی، چابهار تنها منطقهای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد است.
وی بیان کرد: سرانه تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یکهزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۰/۹، جنوب بلوچستان ۰/۶ و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران) ۰/۴ است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان چهار دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.
دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیکشهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.
نظر شما