استاندار مازندران: تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری مطالبه جدی مردم است

ساری- ایرنا- استاندار مازندران گفت: شهرداری ساری باید نیاز مالی تکمیل نیروگاه زباله سوز را به عنوان مهمترین مطالبه مردم مرکز استان تامین کند و استانداری هم با پیگیری لازم در این زمینه کمک می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نیروگاه زباله سوز ساری به عنوان مهم‌ترین طرح در مدیریت پسماند و مقابله با چالش‌های زیست محیطی در مرکز استان و همچنین یکی از مصوبات هفدهمین سفر استانی رئیس جمهور به مازندران است که یوسف نوری به عنوان استاندار جدید در کمتر از ۱۰ روز از قبول مسوولیت ضمن بازدید میدانی امروز دوشنبه در نشست بررسی آخرین وضعیت پیشرفت زباله سوز ساری با حضور شهردار، اعضای شورای شهر، مدیران مرتبط دستگاه های اجرایی و پیمانکار افزود: انتظار شخص آیت الله رییسی، رئیس جمهور محترم این است که زباله سوز ساری باید هر چه زودتر به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان این که طرح نیروگاه زباله سوز ساری به درجه ای ازاهمیت رسیده است که تعلل در بهره برداری آن اصلا جایز نیست، توضیح داد: این که زباله‌های ساری با هزینه سنگین، روزانه کیلومترها خارج از مازندران حمل و دفع شود، بی انصافی در حق مردم است و تداوم آن اصلا پذیرفتنی نیست.

استاندار مازندران با اشاره به این نکته که حل مشکلات جمع آوری، حمل و دفع بهداشتی و اصولی زباله و پسماند از نخستین وظایف شهرداری ها محسوب می شود، خطاب به شهردار و اعضای شورای شهر ساری گفت که با همکاری و مشارکت همه جانبه با پیمانکار، هر چه سریع‌تر زباله سوز باید تکمیل و به مرحله بهره برداری برسد.

وی تاکید کرد که هر گونه اختلافات مالی یا حقوقی شرکت پیمانکار زباله سوز با شهرداری ساری باید حل و فصل شود و شهرداری باید جوابگو باشد.

استاندار:تکمیل زباله سوز ساری مطالبه جدی مردم مرکز مازندران است

نوری با تاکید بر این که تابلو پیشرفت روزانه زباله سوز ساری از امروز باید روشن شود و معاونت عمرانی نیز باید برای تکمیل هرچه زودتر این طرح، روزانه رصد کند، بیان کرد: امیدواریم مشکلات مردم ساری در این بخش با راه اندازی زباله سوز هر چه زودتر رفع شود.

وی با ذکر این نکته که مشکلات حاشیه ای نباید در تصمیم گیری های مازندران به بطن جامعه کشیده شود، گفت: مسوولان با داشتن اختیارات لازم باید نظام مسایل منطقه خودشان را حل و فصل کنند و ارجاع مسایل ساده قابل حل به جلسات استانداری، نشانه ضعف مدیران شهرستانی محسوب می شود.

نوری گفت: مشارکت بخش خصوصی مازندران باید تقویت شود چرا که همه باید بیش از پیش با انجام تعهدها، مطالبه به حق مردمی را به عقب نیندازیم.

همزمان با روی کار آمدن دولت سیزدهم و باز شدن پایِ مسوولان ارشد کشور برای پیگیری روند اجرای طرح های راکد و نیمه تمام در نقاط مختلف کشور به اجرای این طرح امیدی دوباره بخشید و محل اجرای آن به کارگاه سازندگی و ساخت و ساز مبدل شد به طوریکه در همین مدت ۲ سال اخیر با اقداماتی که انجام شد ۵۰ درصد به پیشرفت فیزیکی آن اضافه شد و نیروگاه مسیر بهره برداری شدن آن رو به انتها است.

عملیات ساخت نیروگاه ۴۵۰ تُنی زباله سوز ساری سال ۱۳۸۸ آغاز شد تا هزینه سنگین مالی چندین دهه ای حمل زباله‌های مرکز استان مازندران به دیگر مناطق و همچنین مشکلات زیست محیطی آن برداشته شود.

زباله‌های شهر ساری سال‌ها است که به منطقه کوهستانی پشتکوه در مرز مازندران و سمنان منتقل می‌شود که افزون بر تحمیل هزینه‌های هنگفت به شهرداری ساری برای حمل زباله، مشکلات محیط زیستی متعددی را نیز برای ساکنان روستاهای اطراف این منطقه ایجاد کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha