به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه دیلیمیل، در بیانیه مشترک این سازمان ها آمده است: ۱۸ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مردم یمن که نیمی از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند پس از جنگ ۹ ساله در این کشور نیازمند کمک هستند.
درخواست این گروه های امدادرسان یک روز پیش از نشست مقامات بلندپایه اتحادیه اروپا در بروکسل برای بحث بر سر کمکرسانی به یمن که شاهد یکی از شدیدترین بحران های انسانی جهان است، مطرح میشود.
در این بیانیه ضمن حساس برشمردن نشست روز سهشنبه سران اتحادیه اروپا، آمده است که انفعال در قبال وضعیت این کشور، پیامدهای فاجعهباری برای مردم یمن به دنبال خواهد داشت.
یمن از سال ۲۰۱۴ شاهد درگیری ها داخلی است؛ درگیری که اندکی بعد در پی حمله ائتلاف نظامی به رهبری عربستان به جنگی تمام عیار بدل شد. هرچند در نهایت پس از اعلام آتش بس در آوریل ۲۰۲۲ (فروردین ۱۴۰۱) درگیریها به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
سازمان ملل متحد اعلام کردهاست که صدها هزار یمنی بر اثر جنگ و یا پیامدهای آن ازجمله گرسنگی جان باخته اند.
اکنون گروههای امدادی اعلام کردهاند که تنها ۴۳۵ میلیون دلار از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری که قرار بود در قالب کمک های بشردوستانه به این کشور ارائه شود، تحقق یافته است.
گروه های بشردوستانه در بیانیه امروز خود همچنین نسبت به ناامنی غذایی، گسترش وبا و مهمات منفجر نشده در یمن هشدار داده اند.
در این بیانیه آمده است: «کمبود بودجه، تداوم برنامههای بشردوستانه را با چالش مواجه کرده است و باعث تاخیر، کاهش و تعلیق برنامههای نجات میشود. این چالشها زندگی میلیونها نفر را که برای ادامه حیات به کمکهای بشردوستانه وابسته هستند، تحت تاثیر قرار می دهد.
نظر شما