اهمیت سفر کاری وزیر میراث فرهنگی به چهارمحال و بختیاری در چیست؟ + فیلم

شهرکرد-ایرنا- وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیم‌روز پنجشنبه در یک سفر کاری به منظور بررسی آخرین وضعیت حوزه گردشگر، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری وارد شهرکرد مرکز استان شد.

به‌گزارش خبرنگار ایرنا، سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی که به صورت زمینی به استان سفر کرده است مورد استقبال استاندار چهارمحال و بختیاری، نماینده مردم شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی و مسوولان قرار گرفت.

وی به‌منظور بازدید از پل تاریخی زمان‌خان سامان، گرداب بن و مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه چالشتر به چهارمحال و بختیاری سفر کرده است.

حضور در کارگروه گردشگری چهارمحال و بختیاری، شرکت در مراسم گرامی‌داشت روزهای شهرهای فرخ‌شهر و هفشجان از دیگر برنامه‌های سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سفر به شهرکرد به‌شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۸۰۰ جاذبه گردشگری شامل ۱۰۸ جاذبه طبیعی، ۶۷۴ جاذبه فرهنگی و تاریخی، هشت اثر دست‌ساز، ۱۲ روستای هدف گردشگری ملی، ۱۵ منطقه نمونه گردشگری مصوب دولت است.

این استان همچنین ۷۲۷ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی دارد که شامل ۶۲۸ اثر غیرمنقول، پنج اثر منقول، ۷۸ اثر ناملموس و ۱۷ اثر طبیعی است که هر یک از این آثار جاذبه‌ای دیدنی برای دوستداران تاریخ و طبیعت‌گردی است.

این استان دارای ۱۲ روستای هدف گردشگری از مناطق ساحلی زاینده‌رود گرفته تا ارتفاعات زردکوه بختیاری است و هریک از روستاها در کنار طبیعت چهار فصل استان در تمامی ایام سال می‌تواند پذیرای گردشگران باشد.

در سند آمایش سرزمین چهارمحال و بختیاری، در کنار کشاورزی و صنعت، گردشگری خود را به یکی از مزیت‌های نسبی این استان برای تحقق توسعه پایدار تبدیل کرده است.

وجود ذخیره‌گاه‌ جهانی زیست‌کره تنگ صیاد و سبزکوه، مناطق حفاظت شده، برخورداری از سه هزار کیلومتر رودخانه، وجود آب و هوای چهار فصل، پایگاه قایق‌رانی و رفتینگ، برخورداری از نخستین سایت سنگ‌فرش پاراگلایدر ایران، وجود مرتفع‌ترین سایت بانجی‌جامپینگ به ارتفاع ۷۵ متر در دوپلان شهرستان اردل در کنار زندگی کوچ‌نشینی عشایر و جاذبه‌های فرهنگی نظیر صنایع‌دستی، سوغات محلی و روحیه مهمان‌نوازی مردم این مرز و بوم، چهارمحال و بختیاری را به یکی از مقاصد گردشگری کشور تبدیل کرده و در سند آمایش سرزمین این استان در کنار کشاورزی و صنعت، گردشگری خود را به یکی از مزیت‌های نسبی این استان برای تحقق توسعه پایدار مطرح کرده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری پیشتر در نشست با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ، تقویت حوزه گردشگری به ویژه بوم‌گردی کشور را خواستار شده بود.

غلامعلی حیدری در نشست با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: در طول ۲ سال اخیر ۸۰ مجوز بوم‌گردی در استان صادر شده است و با توجه به ظرفیت‌های قابل توجهی که در بخش‌های مختلف گردشگری چهارمحال و بختیاری وجود دارد این استان می‌تواند از مقصدهای گردشگران بوم‌گردی کشور باشد.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha