به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان دکتر مریم کوشکی افزود: ۶ واحد صنفی حساس تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و اخطارهای مستمر توسط کارشناسان بهداشت محیط پلمپ شدند.
وی با بیان اینکه نظارت ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار دارد، گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم توجه به تذکرات بازرسان بهداشت محیط و رعایت نکردن موازین و پروتکل های بهداشتی، با متخلفان برابر مقررات، برخورد قانونی انجام می شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: گروههای گشت روزانه بهداشت محیط از تمامی اماکن عرضه مواد غذایی بازدید و کنترل لازم را اعمال خواهند کرد و از مردم تقاضا می شود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت ارتباط برقرار نموده و نسبت به ثبت اقدام فرمایند.
نظر شما