به گزارش ایرنا، مهدی زهرابی روز شنبه در نشست با مدیران واحدهای رشد و فناوری پارک علم و فناوری خراسان شمالی، اظهارکرد: شرکتهای دانشبنیان نماد مشارکت مردم در حوزه تولید و اقتصاد هستند به گونه ای که کارشناسان اقتصادی بر این باورند که لازمه جهش تولید بهره گیری از این شرکت ها است.
وی افزود: دستگاه های اجرایی نیز باید محصولات تولیدی در شرکتهای دانشبنیان استان را مورد حمایت قرار دهند.
زهرابی خاطرنشان کرد: : اگر کالای مشابهی با کیفیت یکسان و قیمت کمتر در شرکتهای دانشبنیان خراسان شمالی تولید شود و دستگاههای اداری نمونه این کالا را از شرکت های خارج از استان خریداری کنند، این اقدام نوعی تخلف است و دیوان محاسبات ورود خواهد کرد.
همکاری ضعیف بانکها با شرکتهای دانش بنیان
زهرابی بیان اینکه حمایت از شرکتهای دانشبنیان در خراسان شمالی مناسب نیست، گفت: برخی از موانع اداری، طولانی شدن روند مجوزها و واگذاری امکانات به این شرکتها موجب کندی کارها شده است.
مدیرکل دیوان محاسبات خراسان شمالی خاطرنشان کرد: قوانین خوبی برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فعالیتهای علمی آنها در حوزه اقتصاد وجود دارد که همه باید خود را برای اجرای قانون موظف بدانیم.
وی تصریح کرد: دیوان محاسبات نیز در راستای وظایف ذاتی خود و برای کمک به جهش تولید با دقت بر روند اجرای قوانین مرتبط با این حوزه و به ویژه قانون حمایت از شرکتها، موسسات دانش بنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات نظارت میکند.
زهرابی ادامه داد: متاسفانه گاهی اوقات بانک های همکاری خوبی برای اعطای تسهیلات به این شرکتها ندارند که دیوان محاسبات استان آمادگی آن را دارد تا موضوعات با شیوه های نظارتی و برگزاری نشستهای راهنمایی و مشاوره حل و فصل کند.
چهار مرکز رشد، ۱۴۲ شرکت و واحد فناور، ۳۰ شرکت دانش بنیان و ۲۳ صنعت خلاق زیر پوشش پارک علم و فناوری خراسان شمالی فعالیت می کنند.
خراسان شمالی با ۱۰ شهرستان و یک میلیون نفر جمعیت واقع در شمال شرق کشور است.
نظر شما