به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس دانشگاه صنعتی همدان در این آیین اظهار کرد: هلال احمر نماد ایثارگری، شجاعت و از خودگذشتگی برای آحاد ملت است.
دکتر امیر مومنی با اشاره به اینکه طی ادوار مختلف شاهد ایفای نقش جمعیت هلال احمر در عرصه ملی و بینالمللی بودهایم افزود: جمعیت هلال احمر، نوع دوستی و انسان دوستی ایرانیان را به منصه ظهور میگذارد و فرهنگ غنی اسلامی، ایرانی را در جای جای دنیا توسعه میدهد.
دانشجویان و دانشآموختگان بخش صنعت باید سفیران امداد باشند
وی اضافه کرد: هلال احمر یکی از سردمداران اشاعه فرهنگ غنی ایرانیان است و به معنای واقعی کار جهادی را سرلوحه فعالیتهای خود قرار داده، همچنین در مسیر تعالیم و آموزههای اعتقادی ما حرکت میکند.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه فضای مهندسی فضایی حادثهخیز است گفت: دانشجویان و دانشآموختگان بخش صنعت باید امدادگر باشند و سفیران امداد در خانواده و محیط کار خود محسوب شوند.
دکتر مومنی با اشاره به اینکه رعایت اصول ایمنی و دورههای تخصصی مربوطه در دانشگاه صنعتی همدان مطلوب است اظهار کرد: این فضاها را باید به علم روز در حوزه امداد و نجات مسلح کنیم و برای تحقق این امر به همافزایی بین دانشگاه و هلال احمر نیاز است.
رویکرد خود امدادی در دستور کار هلالاحمر
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان بر اهمیت آموزش همگانی تاکید کرد و گفت: تربیت نیروی متخصص، تمرینهای امدادی و آموزش آحاد جامعه میتواند تاثیر بسزایی در اثرات حوادث و سوانح داشته باشد.
علی سنجربگی اضافه کرد: خانههای هلال کانونهای دانشآموزی و دانشگاهی جمعیت هلال احمر آموزشهای لازم را صددرصد رایگان انجام میدهند و در توسعه مشارکت جوانان مثمرثمر هستند.
علی سنجربیگی راهاندازی مرکز سلامت دانشگاه صنعتی همدان را اتفاقی مبارک دانست و افزود: آموزش عمومی کمکهای اولیه و مقابله با حوادث و سوانح برای دانش آموختگان دانشگاهی به ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی که در ارتباط مستقیم با صنایع هستند امری ضروری است.
وی تصریح کرد: حوادث و بلایای طبیعی قابل پیشبینی و پیگیری نیست اما میتوان اثرات آن را با آموزشهای لازم کاهش داد و در راستای تابآوری نیز گامهای مثبت برداشت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان افرود: امروز رویکرد آموزشی هلال احمر از دگر امدادی به خود امدادی تغییر یافته و لازم است همه آحاد مردم به عنوان نیروی امدادگر آموزش مواجهه با سوانح و حوادث احتمالی را فرا بگیرند.
مجمع خیرین حامی دانشگاه صنعتی همدان تشکیل خواهد شد
رئیس دانشگاه صنعتی همدان روز پنجشنبه در جلسه هماهنگی مجمع خیرین سلامت استان با اشاره به اینکه حضور خیرین در یک مجموعه منشا خیر و برکت است گفت: دانشگاه صنعتی مدیون خانواده فرشچیان است و اقدام نیکوکارانه بنیاد فرشچیان در دانشگاه ماندگار شده است.
دکتر امیر مومنی ادامه داد: اقدامات بنیاد فرشچیان در تکمیل و راهاندازی ساختمان دانشکده فنی و مهندسی موجب بهبود فضای آموزشی در دانشگاه صنعتی شد و پروژهای که مسکوت مانده بود را احیا کرد.
وی اضافه کرد: دانشگاه صنعتی همدان تا پیش از راهاندازی ساختمان دانشکده فنی و مهندسی با کمبود فضا مواجه بود و اعتبارات دولتی کفاف توسعه فضای آموزشی را نمیداد تا اینکه بنیاد فرشچیان در یک اقدام ماندگار تکمیل پروژه را عهدهدار شد.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان تصریح کرد: بیتردید بخشهایی از توفیقات دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش به برکت سرمایهگذاری بنیاد فرشچیان است و دانشجویان دانشگاه مدیون حمایت مادی و معنوی این خانواده نیکوکار هستند.
در ادامه قائم مقام مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان همدان ضمن شرح فعالیتها و اقدامات این مجمع اظهار کرد: اقدامات بنیاد فرشچیان در حوزه آموزش و سلامت در همدان ماندگار و قابل قدردانی است.
حسن فرجی با اشاره به اینکه جهتدهی واقفان و خیرین به سمت آموزش عالی امری ضروری است افزود: تلاش در جهت انتقال و اشاعه فرهنگ نیکوکاری و کمک به نسل آینده اقدام مهمی است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: خانواده فرشچیان اقدامات زیادی در استان همدان انجام دادند و در ساخت تعدادی از زیرساختهای استان نقش اساسی دارند بنابراین وظیفه ماست که از این کارها قدردانی کنیم.
در پایان اعضا جلسه در خصوص برگزاری یادواره مرحوم محمدعلی فرشچیان و تشکیل مجمع خیرین حامی دانشگاه صنعتی همدان بحث و گفتگو کردند.
جلسه هماهنگی با حضور نمایندگان مجمع خیرین سلامت استان، نمایندگان مجمع خیرین مدرسهساز استان، نمایندگان ادارهکل آموزش و پرورش استان و نمایندگان دانشگاه صنعتی همدان به منظور بررسی ظرفیت خیرین استان، برنامهریزی جهت برگزاری یادواره مرحوم محمدعلی فرشچیان به عنوان خیر شاخص استان در حوزههای مختلف، تشکیل مجمع خیرین حامی و همچنین کمک به دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد.
به گزارش ایرنا، بیش از ۲ هزار دانشجو در هشت گروه آموزشی و ۱۸ رشته کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه صنعتی همدان مشغول به تحصیل هستند.
این مرکز آموزش عالی دارای ۸۵ هیات علمی تمام وقت است.
نظر شما