۱۰۰۰میلیارد ریال اعتبار سفر رییس جمهور به میراث فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد ابلاغ شد

یاسوج - ایرنا -مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت:یکهزار میلیارد ریال اعتبار سفر رییس جمهور به استان در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری ابلاغ شده است.

به گزارش ایرنا،سعید طالبی پور روز پنجشنبه در نشست با اصحاب رسانه کهگیلویه وبویراحمد افزود: این مبلغ برای تکمیل طرح های نیمه تمام حوزه گردشگری، احیا و مرمت بافت های تاریخی و حوزه صنایع دستی استان پیش بینی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال از محل سفر دوم رییس جمهور به استان برای این حوزه مهم مصوب شده است.

طالبی پور همچنین از اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای انجام مراحل پایانی موزه میراث فرهنگی شهر یاسوج خبر داد.

وی با اشاره به اینکه احداث و تجهیز ساختمان موزه انجام گرفته تصریح کرد: این اعتبار برای انجام گرافیک محیطی این مرکز فرهنگی پیش بینی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد:با این اعتبار المان هایی مانند آریوبرزن، کوه دنا و بلاد شاپور به عنوان نمادهای طبیعی و تاریخی استان در موزه یاسوج در مدت زمان چهار ماه ایجاد می شود.

طالبی پور در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره موضع میراث فرهنگی در خصوص احداث سد خرسان گفت: کاوش های انجام شده نشان می دهد که ۱۰ محوطه تاریخی در محل اجرای این سد وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: گورستان تاریخی ۱۰ هکتاری منطقه سادات محمودی مهمترین این محوطه های تاریخی است.

طالبی پور با یادآوری کشف چندین قطعه اشیای از جنس مفرغ با قدمت چهار هزار ساله در مناطقی که کاوش صورت گرفته میراث فرهنگی با احداث این سد مخالف است اما در صورت تصمیم به ساخت این سازه آبی نیاز است تا اعتباراتی برای انجام عملیات و نجات بخشی در این نقاط صورت گیرد.

وی در واکنش به پرسش دیگر خبرنگاران در خصوص ایجاد زیرساختی برای بزررگداشت چهره های شناخته شده ای مانند حسین پناهی در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در صورتی که سرمایه گذار بخش خصوصی در ایجاد مرکزی درآمدزا مانند رستوران سنتی در روستای دژکوه (نزدیکی شهر سوق از توابع شهرستان کهگیلویه) درخواست داشته باشد میراث فرهنگی از آنان حمایت می کند.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.

سالانه بیش از یک هزار گردشگر خارجی و چند میلیون گردشگر ایرانی از جاذبه های این استان دیدن می کردند.

کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۷۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha