به گزارش خبرنگار ایرنا، علی فرمانی روز شنبه در آیین تجلیل از اهداگران اسناد تاریخی که با حضور اعضای شورای اسلامی شهر قزوین و فعالان فرهنگی در مرکز اسناد ملی و کتابخانههای استان برگزار شد، اظهار کرد: احتمال دارد حافظه تاریخی هر ملتی طی نسلهای مختلف دچار تغییراتی شود و اسناد به عنوان مدارک معتبر می توانند این خلا تکمیل کنند.
وی ادامه داد: ماده ۱۲۸۴ قانون مدنی اسناد را به عنوان نوشته ای می داند که در مباحث دعوی یا دفاع قابل استناد باشد و این اهمیت اسناد را در نزد مسوولان و مردم بیشتر می کند.
فرمانی ادامه داد: امروز اسنادی از سوی خانوادههای قزوینی به مرکز اسناد کتابخانه ملی قزوین اهدا شد که این اسناد می تواند فرهنگ و تفکرات گذشتگان را به آیندگان و نسل جدید انتقال دهد که امیدواریم این روند همچنان تداوم داشته باشد.
رییس شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: شورای شهر از مرکز اسناد کتابخانه ملی استان قزوین برای انتقال تفکرات گذشتگان و نیاکان و اسناد تاریخی تقدیر و تشکر کرده و از هیچ گونه حمایتی دریغ نخواهد کرد.
مخزن حفظ و نگهداری اسناد تاریخی در قزوین کافی نیست
در ادامه این نشست فاطمه اشدری، رییس کمیسیون بانوان و امور خانواده شورای اسلامی شهر قزوین گفت: مخزن حفظ و نگهداری اسناد و کتب تاریخی در مرکز اسناد و کتابخانههای ملی استان قزوین کافی نیست و باید مرکز دیگری برای آن راه اندازی شود.
وی ادامه داد: اهدا اسناد تاریخی به مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان قزوین نشان از حس اطمینان خاطری است که در درون مردم به وجود آمده است، چرا که می دانند این مرکز به بهترین شکل ممکن از این اسناد مراقبت و آنها را حفظ خواهد کرد.
اشدری با بیان اینکه قزوین میراث تاریخی و فرهنگی بسیاری دارد، ادامه داد:باغستان سنتی قزوین که به عنوان یک میراث فرهنگی با ارزش برای این شهر محسوب می شود، امروز درگیر مشکل آب است و باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
رییس کمیسیون بانوان و امور خانواده شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: همه کسانی که در موضوع شهر، وطن، انسانیت و جامعه اسلامی فعالیت دارند باید دست به دست هم دهند تا حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی استان به بهترین شکل مورد حمایت قرار گیرد، چرا که نسل جدید باید آموزههای گذشتگان را سرمشق زندگی امروز خود قرار دهند.
نظر شما