به گزارش ایرنا، دومین سفر استانی رئیسجمهور و اعضای هیات دولت صبح (پنجشنبه) آغاز شد و مازندرانیها طی این ۲ روز در شهرهای مختلف استان با رئیس دولت سیزدهم و تعدادی از دولتمردان دیدار کردند.
این سفر سومین برنامه سفرهای استانی رئیسجمهور در سال ۱۴۰۳ و شانزدهمین سفر استانی دور دوم بود.
بازدید از کارخانه چوب و کاغذ، بهرهبرداری از طرحهای جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، مرحله نخست تکمیل آبرسانی به شهر ساری، بوستان جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و سخنرانی در جمع پرشور و گسترده مردم ساری و نوشهر بخشی از برنامههای سفر رئیس دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی بود.
با این حال مازندران که از قهرمانان و استعدادهای ناب ورزشی فراوانی برخوردار و قطب ورزش کشور است؛ با وجود این و به دلیل اشتیاق بینظیر و علاقه بالای مردم استان به ورزش، زیرساختهای موجود پاسخگوی این همه ظرفیت و استعداد نیست و در آستانه دور دوم سفر هیات دولت به استان ورزشکاران این خطه شمالی کشور دغدغههای خود را در یادداشتی به اطلاع آیت الله رئیسی رساندند.
حال بعد از پایان دور دوم سفر رئیس جمهور به مازندران دستاوردهای این سفر در بخش ورزش و پاسخ به مطالبات ورزشکاران از سوی مدیر کل ورزش و جوانان این استان تشریح شد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان مازندران روز یکشنبه در خصوص دستاوردهای سفر رئیس جمهور در حوزه ورزش مازندران به خبرنگار ایرناگفت: حسین طلا، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به عنوان نماینده دولت در این سفر به شهرستان جویبار آمد که خبرهای خوبی در خصوص تکمیل سالن ورزشی پنج هزار نفره این شهرستان داده شد.
علی رجبی افزود: در این سفر دولت سیزدهم برای تکمیل سالن ورزشی پنج هزار نفره جویبار، هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داد که با تخصیص به موقع اعتبار در زمانی کوتاه به بهرهبرداری برسد.
ساخت ورزشگاه جویبار به عنوان پایتخت کشتی ایران و جهان مطالبهای چند دههای بود که سرانجام پس از بازیهای المپیک ریو ۲۰۱۶ و قهرمانی حسن یزدانی در آن رقابتها که مدال طلای کشتی آزاد را پس از ۱۶ سال نصیب ایران کرده بود، به مرز تحقق نزدیک شد و در مراسم تجلیل از این کشتیگیر که شهریور ۱۳۹۵ با حضور وزیر وقت ورزش و جوانان در جویبار برگزار شد، ساخت آن بدون پشتوانه مالی به زمین آغاز شد.
بعد از آغاز به کار دولت سیزدهم و سفر هیات دولت به مازندران تکمیل این طرح مورد تاکید قرار گرفت که در زمان حاضر پیشرفت فیزیکی این طرح ممتاز ورزشی به ۵۰ درصد رسید. این طرح ورزشی برای تکمیل و افتتاح نیازمند یک هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار دیگر بود که همزمان با دور دوم سفر هیات دولت تکمیل این طرح در اولویت قرار گرفت.
بر اساس آمار، بیش از۲ هزار کشتیگیر در ردههای مختلف سنی در این شهر به صورت حرفهای در دهها سالن ورزشی مشغول تمرین هستند اما در برخی از این سولهها آنقدر ازدحام و حضور کشتیگیران زیاد است که مربیان، کشتیگیران را در سطوح یک تا چهار دستهبندی می کنند و از ساعت ۱۵ عصر تا حوالی ساعت ۲۳ هر شب در حال آموزش کشتی به این ورزشکاران هستند. در کنار فقر زیرساختی کشتی مازندران، تنها رویهای که اشتیاق مدالآوری را در بین کشتی گیران این استان زنده نگه میدارد، غیرت مثال زدنی آنان است و بر همین اساس بسیار راغب هستند که در مسیری که نیاکانشان پا گذاشتند، حرکت کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران با بیان این که، پیش از فعالیت دولت سیزدهم ۸۲ طرح نیمهکاره ورزشی در این استان وجود داشت، گفت: در سه سال گذشته ۶۰ طرح ورزشی در شهرهای مختلف مازندران افتتاح شد.
وی افزود: سال گذشته ۳۳ طرح ورزشی در شهرهای مختلف مازندران تکمیل و افتتاح شد.
رجبی اظهار کرد: در زمان حاضر، ۲۱ طرح ورزشی بالای ۵۰ درصد در مازندران وجود دارد که با تامین اعتبار که از سوی دولت انجام شد، تا دهه فجر امسال به بهره برداری خواهند رسید.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با بیان این که در دور نخست سفر رئیس جمهور ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیر ساخت ورزش مازندران در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ورزش مازندران جذب شد که ۲۰۰ میلیارد ریال بیشتر از مبلغ مصوب بود.
نظر شما