به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین محمد حاجی ابوالقاسم دولابی روز سهشنبه در آیین بزرگداشت شهیدان خدمت در مدرسه فیضیه قم، پایبندی به گفتمان انقلاب اسلامی را از دیگر ویژگیهای مهم شهید رئیسی ذکر کرد و بیان داشت: در حالی که برخی میگفتند، چرخیدن چرخهای اقتصاد و سانتریفیوژ در سایه دریوزگی به درگاه اروپا و آمریکا و مستکبران جهان است، آیتالله رئیسی معتقد بود، تحقق این امر بهواسطه تلاش روزافزون و شبانهروزی است.
وی گفت: اکنون هم چرخهای صنعت و هم چرخهای سانتریفیوژها میچرخد، ارتباط با بیگانه و ذلت هم به کشور تحمیل نشدهاست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی به شکل جدی دغدغه معیشت طلبهها را داشت گفت: رئیس جمهور به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم هر تلاشی را که توانست برای بهبود معیشت طلاب انجام داد.
حاجی ابوالقاسم افزود: شاید بتوانیم مختصری از زحمتهای این سید بزرگوار را جبران کنیم، حقیقتا سزاوار است که آیتالله رئیسی به عنوان فرزند حوزه علمیه مورد توجه ویژه علما و طلبهها قرار بگیرد.
وی همچنین با اشاره به تعامل آیتالله رئیسی با روحانیت خاطرنشان کرد: رئیس جمهور معتقد بود، حوزههای علمیه باید وسط میدان باشند، و از دیدگاه و نظرهای علما استفاده شود.
وی با ذکر این نکته که رئیس جمهور قدرتطلب و به دنبال رسیدن به جایگاههای سیاسی نبود یادآور شد: در سفر اخیر هیات دولت به مازندران از ایشان سوال کردم، تصمیم دارید برای ریاست مجلس خبرگان رهبری کاندیدا شوید، گفت من به هیچ وجه کاندیدا نخواهم شد، در ریاست جمهوری فعالیت میکنم، نیازی به مطرح شدن نام من برای ریاست مجلس خبرگان نیست.
وی با بیان اینکه آیتالله رئیسی از حضور در انتخابات ریاست جمهوری نیز امتناع میکرد گفت: خیلی به ایشان اصرار شد، در نهایت چون احساس کرد باری بر زمین مانده است به میدان آمد.
حاجی ابوالقاسم تاکید کرد: رئیس جمهور از مسئولیت فرار نمیکرد، اگر احساس می نمود مسئولیتی متوجه اوست، بار آن را بر دوش میگرفت.
وی یادآور شد: آیتالله رئیسی وقتی میخواست در عرصه ریاست جمهوری حضور پیدا کند، خانوادهاش به دلیل سنگینی مسئولیت مخالف بودند، ولی ایشان گفت، باری است که بر زمین مانده است.
وی در ادامه افزود: در ابتدای پذیرش مسئولیت ریاست جمهوری، عزیزانی آمدند ایشان را نصیحت کردند که این مسئولیت سنگینی است، آبروی شما میرود، گفت من یک آبرو دارم میخواهم با خدا معامله کنم.
وی تصریح کرد: رئیس جمهور میگفت مشکلهای کشور بسیار است، باید ریلگذاری عوض شود، و کسانی به میدان بیایند که منویات حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب را پیاده کنند.
عضو خبرگان رهبری با بیان این مطلب که آیتالله رئیسی سرباز مخلص رهبر معظم انقلاب بود اظهار کرد: در تمام جلسهها بدون استثنا، از رهبر حکیم و فرزانه انقلاب تمجید، و اصلی از اصول راهبری و سیاستهای کلان نظام را با استدلال از ایشان بیان میکرد.
عضو خبرگان رهبری همچنین یادآور شد: آیتالله رئیسی از نخستین کارهایی که انجام داد، این بود که تعداد زیادی از سندهایی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود اما رئیس جمهور سابق از ابلاغ آنها امتناع کرده بود را اجرا نمود.
وی کنسل کردن سند ۲۰۳۰ را از جمله این مصوبههای دانست و گفت: رئیس جمهور به سند تحول آموزش و پرورش دغدغهمند بود.
وی آیتالله رئیسی را شخصیتی تحولگرا توصیف کرد و بیان داشت: در همان آغاز کار، سند تحول دولت مردمی را با کمک کارشناسان تنظیم نمود.
حاجی ابوالقاسم چند برابر شدن مبلغ یارانه و رایگان کردن بیمه حدود هفت میلیون تَن از دهکهای پایین جامعه را از جمله اقدامهای آیتالله رئیسی در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: درمان کودکان کمتر از هفت سال در تمام مراکز درمانی کشور به صورت رایگان انجام میگیرد.
عضو خبرگان بیان کرد: طرح رتبهبندی معلمان که سالها بر زمین مانده بود نیز در این دولت انجام گرفت.
وی همچنین در بخش پایانی سخنان خود گفت: مردم تاثیر بسیاری از اقدامهای دولت شهید رئیسی را به مرور متوجه خواهند شد، و آیندگان میفهمند چه گوهر بزرگی را از دست دادهاند.
آیین گردهمایی و اجتماع بزرگ طلاب و فضلای حوزه علمیه قم برای بزرگداشت شهیدان خدمت از سوی جامعه مدرسین و مراکز عالی حوزوی در مدرسه علمیه فیضیه برگزار شد.
بالگرد حامل آیتالله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر ۳۰ اردیبهشتماه جاری در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد که در این حادثه رئیس جمهور و همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف به مقام رفیع شهادت نائل شدند.
نظر شما