به گزارش روز سه شنبه ایرنا از تارنمای «هیل»، طبق این نظرسنجی تنها ۳۶ درصد از رای دهندگان آمریکایی مدیریت جو بایدن را در جنگ غزه تایید می کنند. این آمار نسبت به رضایت ۳۹ درصدی ماه گذشته و ۴۴ درصدی اکتبر (مهر ۱۴۰۲) کاهش داشته است.
این گزارش افزود: هرچند بایدن مواضع خود را نسبت به جنگ غزه تغییر داده است، اما بیشتر رایدهندگان آمریکایی این تغییرات را به منظور تامین اهداف سیاسی او ارزیابی می کنند.
مارک پن، مدیر نظرسنجی هاروارد (CAPS/Harris Poll ) در این ارتباط گفت: حمایت از اسرائیل همواره بدون تغییر (واقعی) میماند.
بیش از نیمی از پاسخ دهندگان به این نظرسنجی (۵۳ درصد)، فکر می کنند که سیاست بایدن در مورد رژیم اسرائیل تا حدی تحت تاثیر «سیاست داخلی تنظیم شده» است، نه بر اساس منافع ملی آمریکا.
این در حالی است که بایدن به تازگی اعلام کرد در صورت ادامه عملیات نظامی (رژیم) اسرائیل در رفح، تسلیحات نظامی آمریکایی در اختیار صهیونیست ها قرار نخواهد داد.
جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز در دیدار روز دوشنبه خود با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از او خواست تا عملیات نظامی خود در غزه را محدود کند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان رژیم صهیونیستی و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفتهای بینالمللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است.
بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.
رژیم اسرائیل همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفتهاند، حمله کند که این موضوع باعث نگرانی های بین المللی شده است چرا که وضعیت نوار غزه را وخیمتر میکند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، شمار شهدای غزه تا این لحظه به ۳۵ هزار و ۲۳۳ نفر و تعداد مجروحان نیز به ۷۹ هزار و ۱۴۱ نفر رسیده است.
نظر شما