فرماندار: امکانات و زیرساخت‌های سرپل‌ذهاب برای پذیرایی از زائران اربعین تقویت شود

قصرشیرین- ایرنا- فرماندار سرپل‌ذهاب بر تقویت و آماده‌سازی امکانات و زیرساخت‌های این شهرستان و بهره‌گیری از توان و ظرفیت ستاد مردمی برای پذیرایی و میزبانی در خور شایسته از زائران اربعین تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، صدرالله بابلی روز دوشنبه در اولین جلسه ستاد اربعین سرپل‌ذهاب در سالن جلسات شهدای بازی دراز فرمانداری افزود: باید امکانات لازم برای تردد سهل و آسان و شرایط اسکان و پذیرایی از زائران در شهرستان سرپل‌ذهاب فراهم شود.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه شهر سرپل ذهاب از شهرهای همجوار قصرشیرین و مرز خسروی محل تردد زائران اربعین است می توان با برنامه ریزی مناسب در جهت تقویت زیرساخت های موجود و استفاده از ظرفیت های مردمی خدمات رسانی بهتری انجام شود ضمن اینکه شهرداری نیز باید امکانات خود را از نظر نیروی انسانی و تجهیزات افزایش دهد و رضایت زوار عتبات عالیات را در اولویت قرار دهد.

فرماندار سرپل ذهاب در ادامه گفت: در اربعین امسال باید تلاش شود بین کمیته‌های زیرساخت و موکب ها هماهنگی های لازم انجام شود و همچنین مساله بهداشت و درمان نیز مقوله مهمی است که باید متناسب با حضور زائران نیز این امکانات افزایش یابد.

بابلی ادامه داد: تمام تلاش ما این است زائران خاطره خوبی از این شهرستان داشته و سفیرانی تاثیر گذار برای معرفی فرهنگ این منطقه به سایر نقاط کشورمان باشند و ما نیز پذیرش زائران را بدون محدودیت از هر نقطه ایران اسلامی در سرپل ذهاب داریم و طبق برآوردها و پیش بینی های صورت گرفته تلاش بر ارائه بهترین و بیشترین خدمات رسانی به زائران است.

امام جمعه سرپل ذهاب نیز گفت: این شهرستان در مسیر عتبات عالیات قرار دارد و باید برای تسهیل در تردد زائران از امکانات بخش دولتی و ظرفیت های مردمی بهره بگیریم و در این راستا کمبودهای موجود بررسی و در جهت تقویت آن فعالیت کنیم.

حجت الاسلام سیدمحمدعلی ساداتی افزود: در چند سال اخیر با تلاش مسئولان با روحیه جهادی، امنیت کامل و بستر مناسب برای تردد زوار فراهم شده از این رو امید است این روند با تقویت ظرفیت های بالقوه در اربعین امسال مطلوبتر پیش برود.

امام جمعه سرپل ذهاب در ادامه گفت: حرکت ارزشمند اربعین در میان جهانیان بازتاب بین المللی دارد و همه باید با تمام توان در راستای پذیرایی شایسته از زائران تلاش کنیم و مردم شهید پرور سرپل ذهاب نیز همچون سنوات گذشته پای کار هستند.

حجت الاسلام ساداتی اضافه کرد: مردم سرپل ذهاب برای خدمت رسانی به زائرین مخلصانه پای کار هستند و با برپایی موکب های مردمی از هیچ خدمتی برای زائرین دریغ نمی کنند.

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.

استان کرمانشاه ۳۷۱ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد و سرپل ذهاب یکی از شهرستان های هم جوار مسیر قصرشیرین و مرز خسروی و محل تردد زوار عتبات عالیات است.

فرماندار: امکانات و زیرساخت‌های سرپل‌ذهاب برای پذیرایی از زائران اربعین تقویت شود

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha