سیدمحمود هاشمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عملیات ارتقای کلاس خط انتقال گاز شامل ضخامت و آلیاژ به مدت ۲ روز انجام خواهد شد و احتمال قطعی گاز تعدادی از مشترکان شهری و روستایی ۲ شهرستان فاروج و شیروان وجود دارد.
وی افزود: از شهروندان شهرستان فاروج و اهالی روستاهای شرق شهر شیروان تقاضا می شود از بسته بودن شیر وسایل گازسوز و وسایل گازسوز فاقد ترموکوپل اطمینان حاصل کنند و بعد از قطع گاز از دستکاری رگولاتور و علمک خودداری کنند.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود یک روز بعد از قطع جریان گاز، ماموران شرکت گاز برای وصل مجدد جریان گاز به درب منازل مراجعه کنند بنابراین از همه اهالی می خواهیم از صبح روز جمعه حداقل یک نفر در منزل حضور داشته باشند.
وی افزود: در این راستا بعد از تکمیل کار و تزریق گاز پروژه توسط همکاران منطقه چهار عملیات وصل گاز منازل توسط شرکت گاز استان با تجهیز کامل گروه های کاری در مدت ۱۲ ساعت انجام خواهد شد.
هاشمی ادامه داد: خدمات شرکت ملی گاز در مراجعه به درب منازل برای تمامی مشترکان رایگان است و در این راستا ۱۵۰ نفر نیرو به کارگیری شده است.
وی گفت: این اقدام با هدف کاهش حریم خط انتقال گاز، افزایش میزان زمین های قابل واگذاری برای ساخت طرح جهش تولید مسکن و افزایش ضریب ایمنی ساختمانهای واقع در حریم خط انتقال گاز انجام می شود به گونه ای که با این اقدام شرکت ملی گاز ایران، ظرفیت واگذاری بیش از ۶۴ هکتار زمین برای طرح جهش تولید مسکن فراهم خواهد شد.
هاشمی افزود: حریم فعلی اجازه ساخت در ۲۰۰ متر از هر طرف لوله را نمی دهد اما با ارتقای کلاس در خط لوله، ۶۴ هکتار از اراضی برای ساخت و ساز و به ویژه واگذاری برای طرح جهش تولید مسکن آزاد میشود ضمن اینکه امکان ارائه خدمات برای منازل و اماکنی که در حال حاضر به جهت قرارگیری در حریم خط، از دریافت هرگونه خدمات محروم هستند، فراهم خواهد شد که این تعداد منزل در فاروج بیش از ۹۰ مورد است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی در ارتباط با نتایج حاصل از ارتقای کلاس لوله، گفت: این عملیات سبب میشود حریم خط انتقال از ۲۰۰ متر در هر طرف لوله، ۱۸۵ متر کاهش و به ۱۵ متر از هر طرف برسد.
جمعیت شهری تحت پوشش گاز در خراسان شمالی به ۱۰۰ درصد و جمعیت روستایی به ۹۹.۸ درصد افزایش یافته که در هر ۲ فاکتور بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد و در حال حاضر ۲۵ شهر، ۷۶۴ روستا و یکهزار و ۶۹ واحد صنعتی در استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما