به گزارش خبرنگار ایرنا، ولی قنبری روز یکشنبه به رسانهها اظهار کرد: مدیر عامل و هیات مدیره به همراه پنج فروند هواپیمای فوق سبک این شرکت جهت بررسی موضوع توسعه پرواز و با هدف ترویج هوانوردی عمومی در فرودگاه شاهرود حضور یافتند.
وی با اشاره به اینکه فرودگاه شاهرود زیرساخت مناسبی در حوزه هوانوردی عمومی با پروازهای فوق سبک در منطقه دارد، ابراز کرد: هنرجویان و علاقهمندان به این حوزه با کسب خدمات تخصصی در زمینههای آموزش خلبانی هواپیمای فوق سبک میتوانند در پایان گواهینامه بینالمللی از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت کنند.
قنبری خاطر نشان کرد: در آینده نزدیک با برقراری این پروازها مردم شاهرود میتوانند از پروازهای تفریحی و آموزشی این مجموعه بهرهمند شوند.
نخستین پرواز بینالمللی فرودگاه شاهرود پنجم اردیبهشت سال ۹۸ در مسافرتی یک روزه به مقصد نجف اشرف با ۴۵ مسافر انجام شد.
فرودگاه شاهرود حدود ۳۰ سال پیش در زمینی به مساحت ۷۲۰ هکتار در ۱۵ کیلومتری شرق این شهرستان و در مجاورت جاده شاهرود به مشهد ساخته شد.
سال ۱۳۶۷ برای توسعه فرودگاه، ساخت ساختمانهای پایانه مسافری، تطویل و توسعه باند پرواز و اپرون آغاز شد.
اواخر سال ۱۳۸۰ با فرود نخستین هواپیمای مسافری، بهرهبرداری از این فرودگاه آغاز شد.
در هفته دولت ۱۴۰۱ نیز ساختمان ایستگاه هواشناسی فرودگاه بین المللی شهدای شاهرود افتتاح شد؛ این طرح با اعتبار سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی و ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی در چهارمین روز از هفته دولت بهرهبرداری شد.
به گزارش ایرنا، در برخی شرایط بحرانی همانند زلزله و حوادث غیرمترقبه که در جای جای کشور احتمال رخدادش وجود دارد و امکان و زمان آن با تمامی پیشرفتهای علمی و دستاوردها در این عرصه هنوز قابل پیشبینی نیست، وجود فرودگاه فعال میتواند یکی از مهمترین موارد برای کمک رسانی بهتر و بیشتر به مردم و منطقه باشد.
نظر شما