«عدنان علامه» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه بین الملل ایرنا، افزود: امام خمینی(ره) در زمینه بخشیدن روحیه انقلابی به گروههای مقاومت، پیشرو بود و به برکت اندیشههای انقلابی خود مبنی بر ضرورت ریشهکنی غده سرطانی صهیونیستی در منطقه و غیرممکن بودن همزیستی و پذیرش وجود آن، نقشه راه جدیدی را در مقابل امت قرار داد.
وی اضافه کرد: تاکید امام خمینی(ره) بر حمایت مادی و معنوی از گروههای مقاومت، مصرف وجوهات شرعی در زمینه پشتیبانی از مقاومت فلسطین، ضرورت مبارزه با دشمن اشغالگر حتی با وجود غیر متناسب بودن امکانات و واجب بودن این مبارزه، نمونههایی از اندیشههای انقلابی امام خمینی(ره) است.
علامه تصریح کرد: در اندیشه امام خمینی(ره) تنها گزینه آزادسازی فلسطین، مقاومت و مبارزه با طرح صهیونیستی در منطقه بود و از بسیاری از سخنرانیها و آثار ایشان چنین برمیآید که گزینه سیاسی، دیپلماسی و مذاکره در این مساله جایگاهی ندارد و زبان غالب و کارآمد در این راهبرد، زبان جهاد و مقاومت است.
وی اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامی، ملت ایران جلوتر از دیگر امت های حامی فلسطین قرار گرفت و به شیوه های مختلف سیاسی، نظامی و فکری به حمایت و پشتیبانی از همه گروههای مقاومت پرداخت و در این مسیر هیچ تبعیضی میان گروههای مقاومت در جهان اسلام قائل نشد.
این اندیشمند لبنانی گفت: مساله فلسطین و آزادسازی آن، جایگاه ویژه ای در اندیشه امام خمینی(ره) داشت و درفرصت های مختلف از زمان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، سرفصل سخنان امام خمینی(ره) بود و این موضوع را میتوان در تعیین و نامگذاری روز جهانی قدس، تحویل سفارت اسرائیل به فلسطینیها و اعلام ضرورت برائت از مشرکین در حج مشاهده کرد.
علامه اضافه کرد: امام خمینی(ره) اسلام ناب محمدی(ص) را پس از اینکه سالها با نامهای مختلف مورد خدشه و بی مهری قرار گرفته بود به زندگی امت بازگرداند و همین سبک، دستاوردها و پیروزی های عظیمی را در سراسر جهان اسلام برجای گذاشت.
وی افزود: بشریت با ارتحال امام خمینی(ره) سرمایه و شخصیت عظیمی را از دست داد ولی دست خدا که موضوع ولایت فقیه را در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران گنجانده بود بار دیگر خارج شد و امامی دیگر را برای راهبری امت اسلامی معرفی کرد که راه امام خمینی(ره) را بدون هیچ تفاوتی در شیوه و اندیشه ادامه میدهد.
نظر شما