علیاصغر کرباسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در تربت حیدریه افزود: با این میزان اعتبار، آسفالت به میزان ۱۴۳ کیلومتر راههای اصلی، فرعی و روستایی انجام شد.
وی ادامه داد: در این مدت عملیات بهسازی و تعریض ورودی تربتحیدریه از سمت مشهد و گناباد به طول ۷٫۵ کیلومتر، بهسازی مسیر سرهنگ - حصاریزدان به طول ۱۵ کیلومتر، بهسازی و آسفالت راه امیرآباد، "شیله گشاد، کوهی، تجرود، غنچی، پاگدار، حصارجلال و زرکک" انجام شد.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای تربتحیدریه گفت: انجام روکش آسفالت راههای تربتحیدریه - "بایگ" و بایگ - حصار ، "شورحصار"-نوری، نوری - سربالا، "نسر- قشرباط"، نسر- قلعهنو، رباط سنگ - اسدآباد، "کدکن – تلخبخش، اسفیز- دافی، نوغاب، سرکاریز، بُرس، رودخانه" و همچنین ورودی "سیوکی و سُنگلآباد"، تقاطع "عریان و فُدرد" از مهمترین اقدامات این اداره در بخش ساخت راه هاست.
کرباسی افزود: در حوزه ایمنی راهها و با اولویت رفع نقاط حادثه خیز و مستعد حادثه، اقداماتی شامل رفع نقاط پرتگاهی، نصب تابلو و علائم، ایجاد روشنایی، خط کشی راه ها، احداث پل، لکه گیری راهها، عملیات راهداری زمستانی شامل برف روبی، شن و نمک پاشی، اجرای شیب شیروانی، تعویض، مرمت و نصب گاردریل از فعالیت های بخش راهداری در دولت مردمی در راستای افزایش جلب رضایت کاربران راهها، با توجه به قرار گرفتن این شهرستان در مسیر راهگذر شمال به جنوب و شرق به غرب است.
وی با بیان این که اکنون میزان برخورداری از راه آسفالته در تربت حیدریه ۹۸ درصد بوده که این شاخص از میانگین استانی بالاتر است ادامه داد: از مجموع ۷۷۰ کیلومتر راههای شهرستان تربت حیدریه، حدود ۵۰۰ کیلومتر به راههای روستایی اختصاص دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربتحیدریه با مزیتهای مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما