حسن مولایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گیاه تریتیکالا در زمینهای کم بازده، اراضی شیب دار و مناطق دارای آب و هوای سرد به راحتی قابل کشت است.
این مسوول گفت: همچنین این گیاه را میتوان در اراضی که گندم و جو به راحتی در آن کشت نمیشود جایگزین کرد و از مزایای کشت آن بهره مند شد.
وی ادامه داد: گیاه تریتیکالا مقاومت بسیار بالایی نسبت به خشکی دارد و همچنین در برابر سرمای هوا و نوسانات محیطی نیز مقاومت بالای از خود نشان میدهد.
مولایی اظهار داشت: امروزه کشت این گیاه در ایران به علت راندمان تولید، مقاومت نسبت به شرایط تنش، آفات و بیماریها و ارزش خوراکی مناسب برای دام رو به افزایش است.
وی با بیان اینکه تمامی مراحل آماده سازی زمین برای کشت تریتیکالا مانند گندم و جو است و کشت آن با بذرکارهای غلات صورت می گیرد، افزود: کشت این گیاه را در استانهای گرمسیر در اوایل آبان و در استان های سردسیر از مهرماه می توان انجام داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابهر با بیان اینکه شهرستان ابهر، قطب تولید محصولات زراعی به ویژه حبوبات در استان است، گفت: سالانه بالغ بر پنج هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت حبوبات میرود.
شهرستان ابهر از شمال به بخش طارم سفلی در استان قزوین، از شرق به شهرستان تاکستان، از جنوب به استان همدان و از غرب به شهرستان خدابنده محدود است.
نظر شما