به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، ناصر کرمی راد در جشنواره ملی رهاسازی بچه ماهیان استخوانی، خاویاری، دریایی و میگو دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان و آبهای داخلی با تاکید بر اهمیت بازسازی ذخایر ماهیان در کشور، افزود: در حال حاضر در بازسازی ذخایر ماهیان جلوتر از برنامه توسعه هفتم کشور هستیم.
مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به اهمیت مدیریت منابع شیلاتی با قانونمند کردن صید و اقدامات اجرایی در بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان تصریح کرد: همچنان آبزیان در محیط زندگی خود دستخوش نابسامانی متعددی قرار دارند.
به گفته وی، بازسازی ذخایر و رهاسازی آبزیان تنها حلقهای که میتواند بخشی از نابسامانیهای محیطی را جبران کند.
وی یادآور شد: برای پایداری صید، معیشت صیادان و همچنین حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان و صیانت از این انفال که مورد بهرهبرداری توسعه فعالیتهای بازسازی ذخایر بوده و از اهمیت بسزایی برخوردار است.
کرمیراد با بیان اینکه امسال پس از چهار سال وقفه ۳۰ میلیون قطعه بچه میگو از گونه بومی ببری سبز در استان هرمزگان تولید شده است، یادآور شد: این مهم در دستور کار رهاسازی قرار گرفت.
وی با تاکید بر نقش گیلان در رهاسازی دریای خزر، یادآور شد: ۵۰درصد رهاسازی انواع آبزیان با بیشترین تنوع گونهای در دریای خزر توسط مراکز بازسازی ذخایر استان گیلان انجام میشود.
نظر شما