به گزارش ایرنا، باشگاههای ورزشی در رشتههای مختلف در حالی روزانه پذیرای جمع زیادی از جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان هستند که این افراد علاوه بر سالمسازی روح و جسم، تناسب اندام و حفظ سلامت، به دنبال پُر کردن اوقات فراغت خود هستند.
موضوع دریافت شهریههای نامتعارف، درآمدزایی در قبال مشاوره تمرین، تعذیه، برنامههای تمرینی و یا عرضه مکملهای دارویی و تقویتی از مسائلی است که در برخی از باشگاهها با آن روبرو هستیم، معضل آنجاست که گاهی اوقات برخی از مربیان بویژه در نقاط حاشیه بدون داشتن اطلاعات تخصصی، مشغول اجرای تمرین غیراصولی و یا روشهای غیراستاندارد شده و این امر سلامت و آینده جسمی علاقمندان به ورزش را دچار مخاطره میکند.
از سوی دیگر اما؛ تبلیغات، جذب، سودای عضوگیری و گرفتن بازدید بالا در فضای مجازی باعث شده تا برخی از کانالهای منتسب به باشگاههای ورزشی از تصاویری استفاده کنند که خلاف عرف بوده یا فیلمهای متفاوتی از تمرین بانوان ورزشکار در داخل این باشگاه را به نمایش گذاشته که این موضوع هم معضل دیگری به شمار میرود.
همین امر نظارت بر باشگاه های ورزشی مبنی بر کیفیت خدمات باشگاهها را دوچندان میکند، موضوعی که خواسته بیشتر شهروندان در نقاط مختل بوده چرا که تشدید آن تاثیر در ارائه بهتر و با کیفیت تر خدمات دارد.
نظارت بر باشگاهها؛ خواسته جوانان زاهدانی
شماری از جوانان زاهدانی در این رابطه خواستار نظارت بر عملکرد باشگاههای ورزشی شده و گفتند: وضعیت برخی از باشگاهها در بالا و پایین شهر به شدت متفاوت است، از ارائه خدمات و کیفیت کار توسط مربیان گرفته تا رعایت موازین بهداشتی؛ این امر باعث شده تا بیشتر شهروندان به سمت باشگاههای به اصلاح معروف در خیابانهای بالاشهر زاهدان روی بیاورند و همین امر هم هزینههای گزافی را برای خانوارها متحمل کرده که گاهی اوقات از اینکه فرزند خود را راهی باشگاهکنند، منصرف میشوند.
از فعالیت ۴۸ هزار ورزشکار سازمان یافته تا نظارت و بازرسی مداوم از باشگاهها
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان بر نظارت و بازرسی مداوم از باشگاههای سطح استان، مدارس فوتبال و استخرها تاکید کرد و گفت: ممانعت از تاسیس و تمدید مجوز باشگاه هایی فاقد فضاهای استاندارد و ورزشی، و همچنین نظارت بر عملکرد مربیان و مدیریت باشگاه مربوط از مهمترین اهداف و برنامههای کمیسیون موضوع ماده پنج باشگاهها است.
عباس شیبک در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نگاه حمایتی به باشگاههای خصوصی استان دارد، بر اساس رتبه بندی اعلام شده توسط هیأت پزشکی ورزشی «آمار بیمه ورزشی و ثبت مربیان و ورزشکاران در سامانه مبین» بر انجام مساعدتهای لازم در قالب امتیازهای فنی و اعتباری باشگاههای برتر در اولویت قرار میگیرند.
وی اظهار کرد: ۳۵۶ باشگاه ورزشی در سیستان و بلوچستان با مشارکت بخش خصوصی وجود دارد که از این تعداد ۱۶۶ باشگاه ویژه آقایان، ۹۱ باشگاه ویژه بانوان و ۷۵ مورد نیز به صورت مشترک در حال فعالیت است.
۳۵۶ باشگاه ورزشی در سیستان و بلوچستان با مشارکت بخش خصوصی وجود دارد که از این تعداد ۱۶۶ باشگاه مختص آقایان، ۹۱ باشگاه ویژه بانوان و ۷۵ مورد نیز به صورت مشترک در حال فعالیت است
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: هیچ محدودیتی برای افرادی که اقدام به سرمایه گذاری در بخش خصوصی در این زمینه داشته باشند، وجود ندارد.
وی ادامه داد: افزایش ۳۵ درصد نرخنامه اماکن و باشگاههای ورزشی در سال ۱۴۰۳، ایمنی باشگاهها، اعلام تمامی درخواستها و بازرسیها به صورت کتبی و انتشار شماره تماس روسای هیاتهای ورزشی در فضای مجازی از دیگر مباحث در دستور کار است.
شیبک اتمام طرحهای نیمه تمام را یکی از اقدامات بزرگ دولت سیزدهم دانست و افزود: عدالت محوری و رفع مشکلات حوزه ورزشی رویکرد اصلی رئیس جمهور شهید بود به گونهای که از ۱۲۰ طرح نیمه تمام ورزشی در این استان طبق تعهدی که داریم باید ۴۸ طرح را تا پایان دولت مردمی به بهرهبرداری برسانیم که در فاز اول، این طرحها از شمال تا جنوب استان را در بر میگیرند.
وی تاکید کرد: سال گذشته ۵۰ زمین چمن مصنوعی در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسید، که در سالجاری نیز حدود ۵۰ زمین دیگر در دستور بهرهبرداری قرار دارد؛ همچنین در سفری که به تهران و نهاد رئیس جمهوری داشتیم مصوب شد تا ۱۰۰ باب زمین چمن مصنوعی دیگر در دستورکار قرار گیرد و امیدواریم بتوانیم در سالجاری با تخصیص اعتبارات اولیه این مهم را به نتیجه برسانیم.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان یکی از اقدامات مطلوب در حوزه ورزش استان در سال گذشته را افزایش آمار بیمه شدگان دانست و گفت: تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان با ۲۰ درصد افزایش نسبت به سال قبل آن به ۴۸ هزار نفر رسید.
وی اظهار کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۳۹ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال روستایی در سیستان و بلوچستان و یک زمین گل بزرگ در شهرستان کنارک افتتاح شد، علاوه بر آن اقدامات خوبی در حوزه ترویج ورزش و نشاط در روستاهای استان برنامهریزی شده و در این راستا در سال گذشته یکهزار و ۹۰۴جشنواره و برنامه ورزشی اجرا شده است.
نظر شما