به گزارش ایرنا «محمد کلامی» روز دوشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در هشترود برگزار شد، افزود: پست برق ۴۰۰ کیلو ولت، پایاب سد سهند، شهرک «شیرین وطن» و «سنایچ» و برق شهرک صنعتی پروفسور هشترودی از جمله همین مصوبههاست که مراحل اجرایی را پشت سر میگذارد.
وی هشترود را در مسیر پیشرفت دانست و اظهار کرد: با شروع بهکار شهرکهای «شیرین وطن» و «سنایچ» و با بهرهبرداری از پست برق ۴۰۰ کیلو ولت و همچنین پایاب سد سهند، تحول عظیم در اقتصاد و اشتغال منطقه صورت میگیرد.
«کلامی» اضافه کرد: در زمان آغاز به کار دولت استان را با ۱۷ هزار اشتغال تحویل گرفتیم و آن را پس از گذشت سه سال به ۶۲ هزار نفر رساندیم؛ همچنین در بحث گلخانهای نیز از ۲۷۰ هکتار به ۴۰۰ هکتار در حال بهرهبرداری رسیدهایم.
وی با تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی استان در گرو حمایت از بخش خصوصی است، ادامه داد: اگر بخواهیم استان و به ویژه شهرستانهای کمبرخوردار متحول شود، باید در کنار بخش خصوصی بایستیم و مانعزدایی و تسهیلگری کنیم.
۸۰ درصد مراجعهها به فرمانداری در مورد مسایل بانکی است
فرماندار هشترود نیز در این جلسه بیان کرد: حدود ۸۰ درصد از مراجعهها به فرمانداری در مورد ضمانت تسهیلات کشاورزی، فرزندآوری و اشتغال در بانکهاست.
«فرید قشلاقی» افزایش تسهیلات تبصرهای، کارآفرینی و خوداشتغالی شهرستان را خواستار شد و افزود: اخذ مجوز زیست محیطی برای مجتمع مس «قاضی کندی» نیز زمینه را برای اشتغالزایی بیشتر در شهرستان فراهم میکند.
وی ادامه داد: این مجمتع چندین سال است که شروع به کار کرده اما به دلیل صادر نشدن مجوز زیست محیطی، با محدودیت برداشت مواجه است و در صورت صدور این مجوز، علاوه بر تولید حجم قابل توجه مس، زمینه اشتغال و پویایی اقتصادی استان را فراهم میکند.
«قشلاقی» همچنین تامین برق و فاضلاب شهرک صنعتی پروفسور هشترودی در سریعترین زمان ممکن را ضروری دانست و افزود: سرمایهگذاران در این شهرستان مورد حمایت قرار میگیرند و زمینه برای فعالیت آنان فراهم است.
به گزارش ایرنا اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجانشرقی همچنین از شهرک در حال احداث «شیرین وطن» و «سن ایچ» بازدید کردند و دستور لازم را برای رفع برخی از موانع پیشروی آن صادر کردند.
نظر شما